Skip to content

Iš policijos suvestinių…

Eltos nuotr.

Vagystės

Lapkričio 2 d. UAB „Meleksas“ pranešė, kad nuo spalio 28 d. iki lapkričio 2 d. iš nesaugomo statybų objekto Ignalinoje, Technikos g. 10A, teritorijos, nuo stogo buvo pagrobti 8 rulonai prilydomosios ruloninės stogo dangos, kurios bendra vertė 940 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Lapkričio 7 d. 16.06 val. pranešta, kad Ignalinoje, didžiojoje „Maximoje“ sulaikytas vagis. Nustatyta, kad tai nepilnametis, gyvenantis Pupiškės k. (Linkmenų sen.), kuris pavogė įvairių prekių už 17,13 Lt. Nepilnametis perduotas giminaičiams.

Lapkričio 9 d. 9.58 val. ignalinietė pareiškė, kad lapkričio 8 d. tarp 7.30 val. ir 15 val. iš Ignalinos Česlovo Kudabos pagrindinės mokyklos nerakinamos rūbinės pagrobtas jos dukrai priklausantis puspaltis. Žala – 150 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Be leidimo

Lapkričio 7 d. 15.02 val. anonimas pranešė, kad Ignalinoje, prie didžiosios „Maximos“ net aštuoni Rumunijos piliečiai be seniūno leidimo kelintą jau kartą vėl prekiauja pagalvėmis ir kitomis prekėmis. Surašyti protokolai.

Lapkričio 9 d. 17.40 val. vilnietis pranešė, kad kelyje Ceikiniai–Kazokinė, vairuodamas automobilį „MB 313“, jis atsitrenkė į staiga ant kelio išbėgusią stirną. Žmonės nenukentėjo, automobilis neapgadintas, stirna nugaišo.

Susidūrė

Lapkričio 7 d. 16.25 val. pranešta, kad Ignalinoje, Ateities g. esančioje T formos sankryžoje, sunkvežimis įvažiavo į automobilį. Atvykus padėta užpildyti eismo įvykio deklaracija.

Mirė namuose

Lapkričio 8 d. apie 9.54 val. pranešta, kad Kalvasalyje (N. Daugėliškio sen.) savo namuose rastas miręs 63-ejų V. M.. Kūnas be išorinių smurto žymių.

Girti viešumoje

Lapkričio 7 d. 20.39 val. iš Geležinkelio g. į PK išsiblaivyti ir protokolui surašyti pristatytas neblaivus (girtumą pasitikrinti atsisakė) 30-metis D. M. (gim. 1981 m.), o lapkričio 9 d. 3.24 val. į PK pats atėjo girtas 25-erių M. B. (3,24 prom.), jis sulaikytas išsiblaivyti ir protokolui surašyti. Lapkričio 9 d. 10.50 val. anonimas pranešė, kad Ignalinoje, Liaudies g. prie 18-ojo namo guli vyriškis. Rastas 35-erių ignalinietis O. M. (girtumą pasitikrinti atsisakė). Jis pristatytas į PK, kad išsiblaivytų ir protokolą pasirašytų.

Apie 17.05 val. Dūkšte, 50-metis Ažukarklinės k. gyventojas J. B. neblaivus tramdė savo dviratį (0,46 prom).

Degė šiukšlės

Lapkričio 9 d. 17.50 val. pranešta, kad Ignalinoje Liepų g. 5-ojo  daugiabučio namo kieme atvira liepsna degė plastikinis šiukšlių konteineris. Gaisro metu konteineris apdegė.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje