Skip to content

Savaitgalio kriminalai

Karo aidas

Lapkričio 11 d. 9.33 val. Dūkšto seniūnas pranešė, kad Didžiasalio k. (Dūkšto sen.) nusekusioje kūdroje rado aprūdijusį metalinį daiktą, panašų į sprogmenį. Atvykę išminuotojai nustatė, kad tai karo laikų vokiečių gamybos artilerijos sviedinys, kuris vietoje buvo detonuotas.

Vagystės

Lapkričio 11 d. dūkštietė pareiškė, kad dar birželio 10 d. apie 11 val., grįžusi iš ligoninės į namus, pastebėjo, jog į gyvenamąjį namą buvo įsibrauta ir iš vidaus pavogtas mobiliojo ryšio telefonas ir 20 litų. Žala – 180 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Lapkričio 12 d. 22.45 val. vilnietis pranešė, kad nuo rugsėjo iki lapkričio 12 d. 22.30 val., iš jam priklausančios sodybos Naubėnų k. (Kazitiškio sen.) nerakinamo šulinio, dingo vandens siurblys ir apie 50 m ilgio vandens žarna. Žala – 550 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kelią pastojo briedis

Lapkričio 13 d. 20.53 val. 26-erių A. F. pranešė, kad kelyje Ignalina–Dūkštas, vairuodamas automobilį „Audi A6“, atsitrenkė į staiga ant kelio išbėgusį briedį. Eismo įvykio metu nežymiai susižalojo vairuotojas, apgadintas automobilis.

Jauna mirtis

Lapkričio 11 d. 11.31 val. GMP slaugytoja pranešė, kad savo namuose Ignalinoje rastas miręs 33-ejų A. K. Kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

„Nusipirko“…

Lapkričio 11 d. 13.42 val. vilnietis pareiškė, kad spalio 27 d. apie 7 val., Ignalinoje iš nepažįstamo asmens už 2500 Lt nusipirko automobilį „VW Golf“, registruotą UAB „Nuotekų priežiūra“ įmonės vardu. Vėliau paaiškėjo, kad šiam „Golfui“ yra uždėtas turto areštas. Žala – 2500 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Keikūnai, smurtautojai

Lapkričio 11 d. 19.16 val. Vidiškių gyventoją namo laiptinėje necenzūriniais žodžiais iškeikė kaimynas R. K.

Lapkričio 12 d. 14.20 val. vidiškietis pranešė, kad jį sumušė H. V. Gautas pareiškimas.

Lapkričio 13 d. Makniūnalaukės k. gyventoja pranešė, kad išvakarėse apie 21 val. ją vyras H. V. su vaiku išvarė iš namų. Gautas pareiškimas.

Kvaišalai

Lapkričio 11 d. 22.53 val. Ignalinoje, Švenčionių g., patikrinti sustabdytas automobilis BMW, kurį be „teisių“ vairavo 19-metis ignalinietis E. B. Patikrinus automobilio saloną, ant galinės sėdynės rastas vienas folijos lankstinukas su baltos spalvos miltelių liekanomis, kaip įtariama, narkotine medžiaga –heroinu. Kartu važiavę 20-metis M. D., 25-erių M. B. ir nepilnametė ignalinietė buvo pristatyti į Ignalinos rajono ligoninės Priėmimo skyrių, kad atlikti testą dėl narkotinių medžiagų vartojimo. Nustatyta, kad E. B., M. D. ir M. B yra vartoję narkotinių medžiagų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Promilės prie vairo

Lapkričio 12 d. 19.25 val. pranešta, kad kelyje Ignalina–Dūkštas yra techninis eismo įvykis. Pakelės griovyje rastas automobilis „VW Golf“, kurį vairavo neblaivus 64-erių Vardžiukiemio kaimo gyventojas J. Č. (0,45 prom.).

Lapkričio 13 d. 3.26 val., kelyje Ignalina–Kaltanėnai, neblaivus 50-metis Molėtų r. gyventojas V. D. (0,57 prom.) vairavo automobilį „Renault Espace“. Surašytas protokolas.

Lapkričio 12 d. girti mynė dviračių pedalus: Tverečiuje – to paties kaimo 42-ejų gyventoja O. P. (2,85 prom.), Didžiasalyje – 57-erių V. G. (1,77 prom.). Abiems surašyti protokolai.

Girti viešumoje

Lapkričio 13 d. girti pasirodė viešose vietose: Ignalinoje, Vasario 16 osios g. šaligatvio neapčiuopė 47-erių G. K. (2,76 prom.), 45-erių ignalinietis G. R. (2,38 prom., namuose triukšmavo, laužė duris), Kazitiškyje pas buvusią žmoną jėga brovėsi 47-erių J. K. (2,44 prom.). Visiems surengta ekskursija į policijos komisariatą.

„Gegutė“

Lapkričio 13 d. 20.32 val. dūkštietė pranešė, kad J. Ž. neprižiūri savo nepilnamečių vaikų, girtauja. Ji  yra neblaivi (2,27 prom.), vaikai pristatyti į Ignalinos ligoninę.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje