Skip to content

Pirmąjį ratą baigė pralaimėjimu

Šeštadienį „Ignalinos“ krepšininkai namuose sužaidė paskutines RKL pogrupio pirmojo rato rungtynes su Elektrėnų „Hidras–Centauras“ komanda ir jas pralaimėjo 72:87 (26:19, 12:22, 23:15, 11:31)

Turnyro lentėje elektrėniškiai buvo įsitvirtinę penktoje vietoje, o ignaliniečiai, pasiekę 4 pergales ir tiek pat kartų pralaimėję, buvo vienu laipteliu žemiau. Tad žiūrovai laukė lygiaverčių varžovų atkaklios dvikovos. Rungtynes aikštelės šeimininkai pradėjo ryštingai ir jau po pirmojo kėlinio pradėjo pirmauti 7 taškais, todėl buvo tikimasi, kad žaidimo iniciatyvos neišleis iš savo rankų ir vėliau.

Tačiau antrajame kėlinyje svečiai įrodė, kad jie nesiruošia lengvai pasiduoti ir išsiveržė į priekį 10 taškų skirtumu. Trečiajame ketvirtyje vėl ignaliniečiai sukruto ir rezultatą ne tik išlygino, bet ir persvėrė savo naudai. Ankstesnėse rungtynėse jie ne kartą įrodė, kad paskutiniame ketvirtyje sužaidžia sėkmingiausiai. Bet šįkart taip neatsitiko. Grubios klaidos gynyboje ir netaiklios atakos sužlugdė jų sėkmę. Ypač nesėkmingai susiklostė paskutinės rungtynių minutės, kai varžovams be atsako leido pelnyti net tris tritaškius, todėl pergalę teko užleisti varžovams. Rezultatyviausiai tarp ignaliniečių rungtyniavo Arūnas Palaima, pelnęs 20 taškų.

Dabar čempionate skelbiama vienos savaitės pertrauka, o antrojo rato rungtynės prasidės gruodžio 2 d. Ignaliniečiai savo aikštelėje žais su Vilniaus krepšinio mokyklos auklėtiniais, kuriuos išvykoje buvo nugalėję aiškia persvara.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje