Skip to content

Savaitgalio kriminalai

Vagystės

Gruodžio 1 d. 11.20 val. Beržiniškių k. (Dūkšto sen.), išdaužus langą, įsibrauta į A. Š. lauko sandėliuką ir pagrobtos metalinės arklinės akėčios. Žala – 250 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Apie 15.54 val. Ažukarklinės k. (Dūkšto sen.) gyventoja pareiškė, kad lapkričio 27 d. apie 18 val., pastebėjo, kad iš elektriniu piemeniu aptvertos ganyklos dingo jai priklausantis veislinis avinas. Žala – 500 Lt.

Gruodžio 2 d. pranešta, kad lapkričio 28 d. apie 16 val. Navikuose (Didžiasalio sen.) pastebėta, kad iš nesaugomos teritorijos pagrobtas metalinis girdymo lovys, priklausantis A. L. Žala – 240 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gruodžio 3 d. 10 val. J. P. pranešė, kad atvykęs į negyvenamą sodybą Tripuckų k. (Rimšės sen.), pastebėjo, kad pavogtas metalinių konstrukcijų tiltas, kuris buvo nutiestas per upelį. Žala – 700 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kvaišalai

Gruodžio 1 d. 16.49 val. atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus dėl narkotikų platinimo, Visagine prie parduotuvės „Iki cento“ pastebėtas A. J., kurį sulaikius ir pristačius į Visagino PK bei atlikus asmens kratą, rasta 20 folijos lankstinukų su gelsvos spalvos milteliais, kaip įtariama narkotine medžiaga.

Mirtys

Gruodžio 2 d. savo namuose rasti du mirę žmonės: 16.15 val. Ignalinos GMP darbuotoja pranešė, kad Ignalinoje, Turistų g., namuose rastas miręs 50-metis A. G., o apie 19.58 val. Didžiasalio seniūnė pranešė, Didžiasalyje Pupienos g. savo bute rastą mirusį 69-erių P. L. Abu kūnai be smurto žymių. Pradėti ikiteisminiai tyrimai mirčių priežastims nustatyti.

Autoįvykiai

Gruodžio 2 d. 18.41 val. dūkštietė pranešė, kad Dūkšte, vairuojant automobilį MB, sankryžoje kitas automobilis „VW Passat“ (pilkos spalvos), važiuodamas atbulas, susidūrė su pareiškėjos automobiliu ir iš įvykio vietos pabėgo. Žmonės nenukentėjo, apgadintas „mersas“.

Apie 19.41 val. V. Š. pranešė, kad Pašvoginės k. (Ignalinos sen.) vairuodamas automobilį „Chrysler Voyager“, jis nepastebėjo ant kelio gulinčio medžio ir į jį atsitrenkė. Žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis.

Gruodžio 3 d. 20.28 val. anonimas pranešė, kad kelyje Ceikiniai–Kančioginas į griovį yra įvažiavęs automobilis „Renault 19“, kurio vairuotojas gali būti neblaivus. Rastas automobilis, kuriame vairuotojo vietoje sėdėjo neblaivus 26-erių N. V. (1,67 prom.). Jis pristatytas į PK išsiblaivyti ir protokolui surašyti.

Gruodžio 4 d. 18.39 val. dūkštietis A. M. pranešė, kad kelyje Dūkštas–Zarasai vairuodamas „Audi 100“, prie Gerkonių k. atsitrenkė į staiga ant kelio išbėgusį briedį. Apgadintas automobilis, žmonės nenukentėjo, briedis pabėgo į mišką.

Sumušė

Gruodžio 3 d. 1 val. A. T. pareiškė, kad Strigailiškyje esančiame klube „BBQ Akademija“, šokių metu, lankytojų akivaizdoje be jokios priežasties jį sumušė nepažįstamas vyras. Po sužalojimo pareiškėjas kreipėsi į Švenčionių ligoninės Priėmimo skyrių, kuriame jam susiūta sužalota lūpa. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apspardė „Snorą“

Gruodžio 1 d. 15.22 val. anonimas pranešė, kad Ignalinoje, Geležinkelio gatvėje, du jaunuoliai spardo „Snoro“ banko kioską. Rastas išmuštas minėto kiosko stiklas. Įvykio vietoje sulaikyti du girti ignaliniečiai: 31-erių R. L. ir 35-erių O. M., kurie pristatyti į PK, kad išsiblaivytų ir protokolus pasirašytų. Visi blaivėsi ir protokolus pasirašinėjo policijoje.

Neblaivus ir piktas

Antalksnėje gyventojas A. B. pranešė, kad buvusi jo sugyventinė negrąžina jam priklausančių daiktų ir pinigų. Kieme, viešoje vietoje, rastas neblaivus A. B., kuris necenzūriniais žodžiais iškeikė ir nevykdė teisėtų uniformuoto policijos pareigūno reikalavimų, todėl pristatytas į PK, kad išsiblaivytų ir protokolą pasirašytų.

Be „teisių“

Lapkričio 30 d. 18.23 val. Mikalavo k. sustabdytas patikrinti automobilis „Mitsubichi“, kurį be „teisių“ vairavo 19-metis  A. P. Surašytas protokolas.

Šlapjurgiai

Lapkričio 30–gruodžio 3 d. girti pasirodė, griuvinėjo viešose vietose: Ignalinoje, prie Paplovinio ežero gulėjo 56-erių A. B. (1,94 prom) ir 40-metis R. K. (1,91 prom.), Ignalinos geležinkelio stotyje – O. Ch. (2,62 prom.) ir P. S. (2,24 prom.), Ignalinos autobusų stotyje – 42-ejų R. S. (2,52 prom.), Ignalinoje, Taikos g. gulėjo – 57-erių A. R. (neblaivumo pasitikrinti nesugebėjo), į PK pristatytas 32-ejų E. I. (girtumą pasitikrinti atsisakė), į PK pristatytas 31-erių M. D. (1,76 prom., nevykdė pareigūnų reikalavimų, juos iškeikė). Visi blaivėsi ir dokumentus pasirašinėjo policijoje.

Šuo ir vištos

Gruodžio 2 d. 14.38 val. Gaidės gyventoja pareiškė, kad dar prieš savaitę kaimyno A. N. šuo sudraskė jos vištas. Žala – 100 Lt.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje