Skip to content

Revanšas su kaupu

Penktadienį „Ignalinos“ krepšininkai RKL pirmenybių B pogrupio antrojo rato rungtynes namuose žaidė su Prienų „Rūdupio-KKSC“ komanda ir ją nugalėjo 74:56 (20:9, 20:13, 15:14, 19:20).

RKL pirmenybių „Rytų“ diviziono B pogrupio komandų turnyrinėje lentelėje iki šių rungtynių ignaliniečiai buvo penktoje vietoje, o prieniškiai – vienu laiptelių žemiau. Pirmajame rate jie ignaliniečius savo aikštelėje nugalėjo 5 taškų skirtumu. Tad šįkart gausiai susirinkę žiūrovai tikėjosi, kad aikštelės šeimininkams pavyks svečius įveikti. Jau rungtynių pradžioje ignaliniečiai iš įvairių pozicijų ėmė taikliai „šaudyti“ į varžovų krepšį ir pirmąjį kėlinį užbaigė dviženkliu 11 taškų skirtumu. Ir po pertraukos jie rungtyniavo kovingai ne tik gynyboje, bet ir puolime, nors tą vakarą aikštelėje nepasirodė taikliarankis Tomas Gasparavičius, bet žiūrovus tolimais metimais pradėjo džiuginti Donatas Janavičius, vien per pirmą kėlinį pataikęs net 4 tritaškius. Jam gerai talkino ir Modestas Krasauskas bei Linas Vitkauskas.

Po ilgosios pertraukos aikštelės šeimininkai žaidimo iniciatyvos neišleido iš rankų, kartą net pirmaudami 20 taškų skirtumu. Buvo momentų, kai varžovai sumažindavo skirtumą iki 14 taškų, bet buvo akivaizdu, kad šįkart ignaliniečiai pergalės iš rankų neišleis. Todėl revanšas pavyko su kaupu, laimėta 18 taškų skirtumu. Rezultatyviausiai rungtyniavo D. Janavičius, pelnęs 19 taškų, 16 ir 17 taškų į savo sąskaitą įsirašė L. Vitkauskas ir U. Luneckas.

Šį penktadienį „Ignalinos“ komanda savo aikštelėje rungtyniaus su pogrupio lyderiais – Alytaus „Savanorio“ krepšininkais, kurie kol kas yra pralaimėję tik vienerias rungtynes.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje