Skip to content

Savaitgalio kriminalai

 

Vagystės

Gruodžio 8 d. Cijonų k. gyventojas pareiškė, kad nuo gruodžio 4–8 d. iš jam priklausančios statomos negyvenamos sodybos Dvariškių kaime (Linkmenų sen.) pasikėsinta pagrobti dvejas plastikines lauko duris. Žala – 2000 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 13 val. Ceikiniuose nepažįstamas vyriškis atvykęs į namus pas R. D. jai pasiūlė už 1800 litų įsigyti automobilį „Audi 80“. R. D. sutikus pirkti automobilį ir sumokėjus nepažįstamajam prašomą sumą, pastarasis su pinigais išvyko, o automobilio neperdavė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gruodžio 9 d. 12.30 val. prekybos centro NORFA apsaugos darbuotojas pranešė, kad sulaikyta apsivogusi moteris. Nustatyta, kad tai 59-erių Bėčiūnų k. gyventoja M. Š., kuri iš parduotuvės pavogė butelį medaus nektaro „Trys karaliai“, kainuojantį 12.60 Lt. Surašytas protokolas.

Gruodžio 10 d. 10.03 val. didžiasalietis apsiskundė, kad sugyventinė O. S. be jo žinios paėmė 160 Lt. Gautas pareiškimas. 40-metė O. S. Birvėtos g. daugiabučio namo laiptinėje rasta sunkiai besiorientuojanti aplinkoje (2,86 prom.), todėl pristatyta į PK išsiblaivyti ir protokolui surašyti.

Apie 13.07 val. R. Š. pranešė, kad Puziniškio k. (Linkmenų sen.) įsibrauta į jo gyvenamąjį namą ir pagrobta įvairių namų apyvokos daiktų. Žala – apie 3270 Lt. Turtas draustas, signalizacija neįrengta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gruodžio 10 d. V. R. pranešė, kad nuo spalio 15 iki gruodžio 8 d. buvo iškirstas jai priklausantis miškas Lesniškių k. (N. Daugėliškio sen.). Iškirsto miško kiekis ir žala nustatinėjami. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nelegalios cigaretės

Gruodžio 9 d. 20.30 val. Ignalinoje sustabdytas patikrinti automobilis „VW Golf“, kurį vairavo 26-erių ignalinietis V. K., o kartu su juo važiavo 48-erių ignalinietis A. C. Patikrinus, automobilio salone už galinių „sparnų“ apdailos detalių rasta 500 pakelių cigarečių „Fest“ ir 100 pakelių cigarečių ,,Premjer“’ su Baltarusijos banderolėmis.

Mirtis

Gruodžio 10 d. 12.51 val. Ignalinos GMP darbuotoja pranešė, kad Kaniūkuose savo namuose rastas miręs Z. P., kūnas be išorinių smurto žymių.

Promilės prie vairo

Gruodžio 10 d. 20.30 val. Ignalinoje, Geležinkelio g. sustabdytas patikrinti automobilis „Peugeot 406“, kurį vairavo neblaivus 22-ejų V. S. (0,84 prom.). Surašytas protokolas.

„Girta“ avarija

Gruodžio 8 d. 23.28 val. pranešta, kad kelyje Ignalina–Švenčionys ties Zablatiškės kaimu nuo kelio yra nuvažiavęs automobilis „VW Golf“. Nustatyta, kad automobilį vairavo girtas 39-erių Didžiasalio k. (Ignalinos sen.) gyventojas V. D. (2,65 prom.). Surašytas protokolas.

Gruodžio 11 d. 10.10 val. ignalinietė pranešė, kad vairuodama savo automobilį „VW Golf“, Palūšėje ji nesuvaldė mašinos, nuvažiavo nuo kelio ir apgadino automobilį. Žmonės nenukentėjo.

Garbę sumindė

Gruodžio 11 d. 13.09 val. vidiškietė pranešė, kad buvęs vyras S. B. triukšmauja. Gautas pareiškimas. Aiškinantis įvykio aplinkybes, S. B. įžeidė uniformuoto pareigūno garbę ir orumą.

Girtuoklių šou

Gruodžio 8–11 d. girti šlitinėjo, voliojosi viešose vietose, todėl jiems surengta „ekskursija“ į policijos areštinę su laikinu apgyvendinimu: Ignalinoje, Geležinkelio g. – 56-erių R. P. (3,58 prom.), į PK pristatyti 42-ejų Mieleškių k. gyventojas R. S. (3,31 prom.), 54-erių Makniūnalaukės k. gyventojas A. M. (2,72 prom.), ignalinietis P. L. (1,98 prom.), 72-ejų Bėčiūnų k. gyventojas J. B. (2,03 prom.), Ignalinoje, Draugystės g. – 44-erių A. Č. (3,86 prom.), antrąkart pristatytas 42-ejų Mieleškių k. gyventojas R. S. (2,60 prom.), Mažėnų k. – 61-erių T. S. (girtumo pasitikrinti nesugebėjo), Ignalinos autobusų stoties tualete gulėjo V. R. (girtumo pasitikrinti nesugebėjo), o stoties laukimo salėje griuvinėjo 58-erių S. K. (2,43 prom.).

Apgadino

Gruodžio 11 d. 14.52 val. Stanislavavo k. (Švenčionių r.) gyventojas pranešė, kad atėjęs prie automobilio, kuris buvo paliktas Ignalinoje, Ligoninės g. 4-ojo namo aikštelėje, pastebėjo, kad automobilis apgadintas.

Melagis

Gruodžio 11 d. 20.44 val. 28-erių vidiškietis V. K. pranešė, kad jį namuose… mušė mergina. Nustatyta, kad jo niekas nemušė. V. K. akivaizdžiai buvo neblaivus, tai gal merginos ir vaidenosi. Surašytas protokolas dėl melagingo iškvietimo.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje