Skip to content

Tenisininkai varžėsi dvi dienas

Baigiantis 2011 m., prieš šv. Kalėdas ir Naujųjų metų išvakarėse, Ignalinos sporto pramogų arenoje, taip pat Č. Kudabos pagrindinės mokyklos sporto salėse vyko įdomūs tradiciniai tenisininkų, tinklininkų ir jaunųjų futbolininkų turnyrai, kurie žiūrovams padovanojo daug teigiamų emocijų.

Į jaunųjų tenisininkų turnyrą šįkart susirinko net 24 dalyviai – ne tik Ignalinos KSC Sporto skyriaus trenerių Česlavo bei Jano Gotovskių auklėtiniai, bet šios sporto šakos mėgėjai ir iš Vilniaus, Utenos bei Švenčionėlių.

Vaikinų grupėje sėkmingiausiai rungtyniavo ignaliniečiai Mantas Malakauskas, Erikas Jankauskas, Aurimas Žvyriukas ir uteniškis Mindaugas Babelis. Šios ketveriukės dvikovos buvo atkakliausios. Pusfinaliuose M. Malakauskas 6:3 ir 6:4 įveikė Eriką Jankauską, o uteniškis 6:3, 6:3 nugalėjo Aurimą Žvyriuką. Tad finale antrą dieną susitiko M. Malakauskas su uteniškiu M. Babeliu ir jį nesunkiai nugalėjo, tapęs turnyro nugalėtoju, o trečiąją vietą užėmė A. Žvyriukas, nugalėjęs Eriką Jankauską.

Merginų grupėje turnyro nugalėtoja tapo Rasa Babelytė iš Utenos, o kitas prizines vietas užėmė ignalinietės Augustė Laurinaitytė ir Lygaudė Bulavaitė.

Turnyro nugalėtojams ir prizininkams buvo įteiktos taurės, medaliai ir prizai.

Jaunųjų tenisininkų turnyro finalinių varžybų dalyviai kartu su varžybų organizatoriais Česlavu ir Janu Gotovskiais. Autoriaus nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje