Skip to content

Jaunimas gali. „Dėmesio! Čia – Didžiasalio radijas!..“

MI informacija

Ar kada nors mąstėte apie radijo įkūrimą? Ne? O Didžiasalio, Tverečiaus ir Navikų kaimų jaunimui tai „šovė į galvą“. Tad Didžiasalyje jau veikia nekomercinis radijas „Didz Radio“. Jis savo veiklą pradėjo dar prieš pat šventes, gruodžio 23 d. Ir jau nuo tos pačios dienos susilaukė nemažo susidomėjimo, nes ši jaunimo iniciatyva išties įdomi.

O iš kur visa radijui reikalinga aparatūra? Jos labai įmantrios ar brangios nereikia. Užtenka turėti internetinį puslapį, kompiuterį, internetą, mikrofoną, kompiuterinę programą ir radijas veiks. Žinoma, be kolektyvo radijas negalės dirbti. Tad radijo kolektyvas tikrai nemažas: pagrindinis iniciatorius – Didžiasalio bendruomenės pirmininkas Artiom Tkačenko, didžiasaliečiai Ernestas Leščik ir Laimonas Dzedulionis, tverečėnai Tomas Rašimas, Justina Kardelytė, Giedrė Misiūnaitė ir Skirmantas Bielinis, Viktoras Garšanovas ir Olesė Kazūrienė iš Navikų k. ir Jaroslavas iš Dysnos k. Šis kolektyvas ir užsiima šia smagia veikla.

Muzika „Didz Radio“ skamba labai įvairi. Didžiausio dėmesio susilaukia laida „Didz Vakaras“, kurios metu galima pasveikinti kitus, užsisakyti dainą, išgirsti įdomių pokalbių, naujienų ir pan. Ši laida yra pritraukusi nemažai žmonių, nes būtent jos metu pasiektas rekordas – 50 IP adresų vienu metu (vidutiniškai radijo klausosi 20 IP adresų). IP adresas rodo tik kompiuterių skaičių, iš kurių klausoma radijo, todėl galima drąsiai teigti, kad klausosi daugiau žmonių. Radijo kolektyvas siekia vis geresnių rezultatų ir stengiasi, kad būtų smagu šio radijo klausytis.

O norėdami klausytis „Didz Radio“ įeikite į Didžiasalio tinklapį http://www.didz.lt, svetainės meniu susiraskite žodį „Radijas“ arba surinkite adresą http://www.didz.lt/RU/radio.html. Čia ne tik galėsite klausyti radijo, bet ir rasite visą programą.

Klausykime, palaikykime jaunimo iniciatyvą, nes tai nuotaikingas, dėmesio vertas radijas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje