Skip to content

Lietuvoje platinami netikri 500 eurų banknotai

MI informacija

Iš Lietuvos Kriminalinės policijos biuro pranešta, kad įvairiuose Lietuvos miestuose nenustatyti asmenys prekybos salonuose už nupirktus mobiliojo ryšio telefonų aparatus bei kompiuterinę techniką atsiskaito netikrais 500 eurų vertės nominalo banknotais.

Tyrimų metu nustatyta, kad suklastotas kupiūras pateikė apie 50–60 metų vyras, kuris buvo apie 175 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, juodų vidutinio ilgumo plaukų, sušukuotų į viršų, pliktelėjęs, tamsaus gymio, viršutiniame žandikaulyje dešinėje pusėje matėsi du geltono metalo dantys, ant dešinės rankos bevardžio piršto buvo užsimovęs masyvų geltono metalo žiedą su permatoma akute, ant kaklo – stora geltono metalo grandinėlė, apsirengęs juodos spalvos pusilgiu paltu, tamsiomis kelnėmis, kalbėjo rusiškai, su akcentu.

Neatmestina galimybė, kad 500 eurų banknotus Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato aptarnaujamoje teritorijoje gali siūlyti ir kitokios išvaizdos ar amžiaus asmenys. Esant bandymams atsiskaityti 500 eurų banknotais, prašome išnaudoti visas galimybes užlaikyti pirkėją ir nedelsiant informuoti apie tai policiją.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje