Skip to content

Savaitgalio kriminalai

Slidūs keliai vertė „iš ratų“

Sausio 12 d. 7.31 val. ignalinietė pranešė, kad kelyje Švenčionys–Zarasai vairuodama automobilį „Toyota“, nepasirinko saugaus greičio ir dėl slidžios kelio dangos nuvažiavo į griovį. Įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis.

Apie 16.43 val. kelyje Ignalina–Dūkštas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apgadino miško tvorą. Nustatyta, kad Baltarusijos gyventojas A. Y., sudėtingoms vairavimo sąlygoms vairuodamas automobilį „Audi A4“, nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į meteorologines sąlygas, nuvažiavo nuo kelio į pakelės griovį, vertėsi ir atsitrenkė į kelio įrenginį (apsauginę tvorą nuo žvėrių). Apie nukentėjusius nepranešama.

Sausio 13 d. 18.01 val. pranešta, kad Ignalinoje, Švenčionių g., įvyko eismo įvykis, kuriame dalyvavo trys ar keturi automobiliai. Nustatyta, kad eismo įvykyje dalyvavo automobiliai „Ford“ ir „Honda Civic“, bet žmonės nenukentėjo, užpildyta eismo įvykio deklaracija.

Apie 18.22 val. A. M. pranešė, kad Zablatiškės k., vairuodama automobilį BMW, nepasirinko saugaus greičio ir dėl slidžios kelio dangos nuvažiavo nuo kelio. Apgadintas kelio įrenginys ir automobilis, žmonės nenukentėjo.

Sausio 14 d. 6.54 val. V. G. pranešė, kad Zablatiškėje, vairuodamas automobilį MB, partrenkė staiga ant kelio išbėgusi šunį, kuris nugaišo vietoje. Nežymiai apgadintas automobilis, žmonės nenukentėjo, kelio įrenginiai neapgadinti.

Apie 12.23 val. uteniškė pranešė, kad kelyje Linkmenys–Antalksnė, vairuodama automobilį „Mercedes Benz“, esant sudėtingoms vairavimo sąlygoms ir slidžiai kelio dangai, ji nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, kelio sankasa neapgadinta, automobilis priklauso UAB „Vairia“.

Sausio 15 d. 0.39 val. Vosiūnų k. gyventojas pranešė, kad Paliesiaus k. sankryžoje, vairuodamas automobilį „Citroen Xantia“, dėl slidžios kelio dangos nuvažiavo nuo kelio. Iš griovio, panaudojus AC ir buksyro lyną, automobilį ant kelio ištraukė iškviesti ugniagesiai gelbėtojai. Žmonės nenukentėjo, kelio sankasa neapgadinta.

Vagystė

Sausio 13 d. 13 val. Krikonių II k. (Mielagėnų sen.) gyventojas pranešė, kad sausio 11 d., apie 19.20 val., Ignalinoje, Laisvės g. prie parduotuvės „Maxima“, iš jo striukės kišenės neaiškiomis aplinkybėmis dingo mobiliojo ryšio telefonas.

Smurtas

Sausio 15 d. 5.50 val. J. K. pareiškė, kad tą naktį, apie 3 val., Strigailiškyje ją sumušė nepažįstama mergina: du kartus ranka trenkė per galvą, į ją pataikė ir mesta stikline.

Mirtis

Sausio 14 d. 12.50 val. Senojo Daugėliškio kaime savo namuose rastas miręs 66-erių V. Č. Kūnas be išorinio smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Promilės kelyje

Sausio 12 d. 14.20 val. Rimšėje 27-erių V. Z., gyvenantis Gerkonių k., neblaivus vairavo automobilį „Fiat Marea Weekend“ (1.21 prom.). Surašytas protokolas.

„Girti“ pedalai

Sausio 12–14 d. neblaivūs mynė dviračių pedalus: Rimšėje – 63-ejų L. M. (1,76 prom.), Ignalinoje, Medžiotojų g. – 63-ejų V. R. (1,53 prom., jis pristatytas į PK protokolui surašyti), Kalviasalio k. (N. Daugėliškio sen.) – 50-metis A. M. (1,39 prom., surašytas protokolas), Kaniūkuose k. – 47-erių P. K, gyvenantis Moliakalnio k. (Dūkšto sen.), (3,37 prom., surašytas protokolas).

„Pėsčios“ promilės

Sausio 12–15 d. girti pasirodė viešose vietose, todėl buvo sulaikyti ir poilsiui palydėti į PK: prie Bikėnų (Dūkšto sen.) autobusų stotelės vyną gėrė 50-metis Č. K., gyvenantis Vėlūnų k. (Rimšės sen.), Ignalinos autobusų stoties tualete gulėjo 44-erių V. R. (pasitikrinti girtumo nesugebėjo), Ignalinoje ant šaligatvio voliojosi 60-metis N. S. (girtumo pasitikrinti nesugebėjo), 43-ejų V. Ch. (2,61 prom.), Ignalinoje, Budrių g. – 31-erių R. L. (girtumą tikrintis atsiasakė), Strigailiškyje – 19-metis ignalinietis V. K. (2,69 prom., girdint kitiems žmonėms bei uniformuotiems pareigūnams, keikėsi necenzūriniais žodžiais).

Girti tėvai

Sausio 14 d. 9.49 val. nepilnametė ignalinietė pranešė, kad jos tėvai namuose girtuokliauja. Namuose rasti miegantis tėvas (0,60 prom.) ir motina (0,59 prom.). Trys jų nepilnamečiai vaikai perduoti močiutės globai.

„Muzikantas“

Sausio 12 d. 22.30 val. Didžiasalio Karalyčios g. gyventoja pranešė, kad kaimynas, gyvenantis 27-ajame bute, garsiai leidžia muziką, trukdo ilsėtis ir taip jau nebe pirmą kartą.

Gėrė alų

Sausio 12 d. 22.37 val. ignalinietis pranešė, kad kažkas beldžiasi į buto duris. Nuvykus, laiptinėje prie buto durų rastas nepilnametis ir E. P., kuris gėrė alų. Už alkoholio vartojimą surašytas protokolas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje