Skip to content

Ačiū už Jūsų triūsą

MI informacija

Pasibaigus metinės prenumeratos vajui, jau paskelbti jos rezultatai, kurie vėl sunervino kitą laikraštį. Liko neįvertintas tik laiškininkų darbas. Ankstesniais metais apdovanodavome 10 laiškininkų, užsakiusių daugiausiai „Mūsų Ignalinos“. Deja, sunkmetis tą dešimtuką šiemet sutrumpino perpus.

Surinkę duomenis iš paštų išsiaiškinome, kad daugiausiai mūsų laikraščio yra Vidiškių pašto laiškininkės Marytės ČESOKIENĖS krepšyje – 95. Antroje vietoje – Mielagėnų laiškininkė Nijolė PAPINIGIENĖ (65), trečioje – kazitiškietė Vitalija BLAŽEVIČIENĖ (61), ketvirtoje ir penktoje – daugėliškienai Janina BUBULIENĖ ir Aurimas BLAŽYS, atitinkamai 55 ir 50 MI egzempliorių.

Jie, kaip ir žadėta, apdovanojami „Danaltos“ prekybos centro dovanų čekiais atitinkamai 100, 80, 70 ir 50 Lt sumai. Sveikiname ir dėkojame. Dovanų čekius įteiksime asmeniškai arba išsiųsime paštu.

Dėkojame visiems rajono laiškininkams. Nuo penketuko nedaug atsiliko dūkštietė Regina Pakalnienė (47), ignalinietė Irena Spėčiuvienė ir linkmeniškė Danguolė Ryliškienė (po 46), Birutė Krasko iš Kazokinės (40), didžiasalietis Darius Ramelis (38), tverečietės Rasa Macurienė ir Nijolė Ramelienė (po 37) ir kiti.

Visiems Jums sėkmingų, sveikų ir vilties metų!

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje