Skip to content

Iš policijos suvestinių…

 

Vagystės

Vasario 6 d. 13 val. ignalinietis pareiškė, kad sausio 31 d. apie 13 val. Ignalinos Č. Kudabos mokykloje buvo pagrobtas jam priklausantis mobiliojo ryšio telefonas, kuriuo naudojosi mažametis. Žala – 500 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vasario 7 d. 8.30 val. pastebėta, kad Kaniūkuose, apgadinus vartų pakabinamą spyną, buvo įsibrautą į rajono Kaniūkų žemės ūkio bendrovės garažus ir iš viduje stovėjusio traktoriaus MTZ 952/3 kuro bako pagrobta 50 litrų dyzelinio kuro, taip pat pavogti pranešėjui H. B. priklausantys 8 lieti ratlankiai su padangomis. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Nuostolis – 1550 Lt.

Policija ragina patiems pasirūpinti savo turtu: įsirengti signalizaciją, vaizdo stebėjimo kameras, burtis į saugios kaimynystės grupes, apdrausti turtą draudimo bendrovėse. Atminkite, kad vagišiai pasirenka lengvai prieinamus, dažniausiai nesaugomus objektus, o tai labai apsunkina nusikalstamos veikos išaiškinamumą. Tad kiekvienas dėkime pastangas, kad apsaugotume turimą turtą ir didinkime visuomenės saugumą visi drauge.

Partrenkė ir pabėgo

Vasario 6 d. 11.28 val. anonimas pranešė, kad prie Ignalinos geležinkelio stoties baltos spalvos automobilis „Audi“ partrenkė moteriškę ir pasišalino iš eismo įvykio. Nustatyta, kad automobilį vairavo blaivus ignalinietis, eismo įvykio metu nukentėjusi moteris pristatyta medicininei apžiūrai į Ignalinos ligoninės priimamąjį, vėliau išleista namo.

Vėl telefoniniai sukčiai

Vasario 7 d. apie 14 val. Salų k. (Linkmenų sen.) gyventoja pranešė, kad į mobiliojo ryšio telefoną gavo pranešimą, kad jį laimėjo OGMINOS centro dovanų su nurodymu paskambinti numeriu 8~678 46321. Pranešėjai paskambinus, buvo nurodyta nusipirkti 20 Lt papildymo kortelę ir padiktuoti kodą. Nusipirkusi kortelę, perskambino nurodytu numeriu ir sudiktavo kortelės kodą, paskui suprato, kad ją apgavo. Policija ragina gyventojus būti budriais, akylai netikėti ir nepasitikėti panašiais apgavikais ir sukčiais.

Girti

Vasario 7–8 d. girti valkiojosi viešose vietose: Ignalinoje, Geležinkelio g. – 70-metis ignalinietis T. P. (pasitikrinti girtumą nesugebėjo), Girminių k. prie 5-ojo namo sniege gulėjo 54-erių gyventoja M. R. (3.63 prom.) ir netoliese svirduliavo 53-ejų vietos gyventojas J. K. (4,90 prom.). Visi blaivėsi policijoje.

Teisme

Automobilius vairavo neblaivūs ir teismo buvo nubausti: 54-erių Genadijus Minikovičius, Zuikų k. padarė avariją ir pabėgo, 1,85 prom., 5000 Lt bauda ir 60 mėn. prarado teisę vairuoti; 20-metis Gražvydas Dilevičius, sulaikytas Rimšėje, 1,21 prom., 1000 Lt ir 12 mėn. atimta teisė vairuoti; 31-erių Rimas Meilus, pakartotinai per vienerius metus be „teisių“ sulaikytas Geležinkelio g., 1,26 prom., 25 paros arešto ir konfiskuotas automobilis; 52-ejų Emilis Mikulėnas, sulaikytas Kaniūkuose, 0,93 prom., 1000 Lt ir 12 mėn. be „teisių“; 21-erių Liudas Gudonis, sulaikytas Ignalinoje, Ateities g. be „teisių“, 1,74 prom., 4300 Lt; 27-erių Modestas Kuprėnas, sulaikytas be „teisių“ Smėlio g., 2,18 prom., 4000 Lt; 27-erių Sergejus Blinovas, sulaikytas be „teisių“ Didžiasalyje, 2,43 prom., 4300 Lt; 23-ejų Pranas Bunoras, pakartotinai be „teisių“ sulaikytas Ceikinių–Mielagėnų kelyje, 1,34 prom., 20 parų areštas ir konfiskuotas automobilis.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje