Skip to content

Sensacija gimė Kaune

MI informacija

Trečiadienį rašėme, kad Regionų krepšinio lygos atkrintamųjų varžybų pirmajame etape „Ignalinos“ komandai teko stiprus priešininkas – Kauno „Tornado“ komanda, RKL Vakarų pogrupyje užėmusi antrąją vietą. Atkrintamosiose varžybose žaidžiama iki dviejų pergalių.

Pirmose rungtynėse Kaune mūsiškiai beviltiškai pralaimėjo rezultatu 59:102, antrose rungtynėse Ignalinoje, varžovams pralaimėdami net 26 tšk. skirtumu, vis dėlto ignaliniečiai išplėšė pergalę rezultatu 78:75. Tad viską lėmė trečias susitikimas Kaune. Pridėjus ranką prie širdies, vargu ar buvo tikinčių, kad mums pavyks įveikti kauniečius jų aikštelėje. Tačiau, pasak sportininkų, kamuolys yra apvalus. „Ignalina“ lemiamose rungtynėse sutramdė „Tornado“, sensacingai (o gal ir ne!) įveikdama jį rezultatu 101:89. Mūsiškiai atėmė iš kauniečių „bilietą“ į tolesnį varžybų etapą ir pateko į stipriausių RKBL komandų aštuntuką.

Pergalei pasiekti nesutrukdė ir vienintelio tą vakarą komandoje buvusio tikro įžaidėjo Mariaus Valkausko čiurnos trauma pirmajame kėlinyje, po kurios krepšininkas nebegalėjo tęsti varžybų.

Deja, ši pergalė nesuteikė kitame etape „Ignalinai“ namų aikštės pranašumo dvikovoje su Akmenės komanda, todėl seriją su ja vakar vakare mūsiškiai pradėjo išvykoje.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje