Skip to content

Savaitgalio kriminalai

Klastotė

Vasario 23 d. 10.17 val. VĮ „Regitra“ darbuotojas pranešė, kad į minėtą įmonę kreipėsi pilietė S. U. ir pageidavo registruoti automobilį „VW Passat“, tačiau pateikė Transporto pirkimo ir pardavimo sutartį su klastojimo požymiais. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pavogė miško

Vasario 23 d. 18 val. vilnietis pranešė, kad atvykęs į jo 63-ejų motinai priklausantį miško sklypą, esantį Degsnės k. (Vidiškių sen.), pastebėjo, jog yra iškirsta pavienių medžių. Žala tikslinama.

Smurtas

Vasario 24 d. 7 val. ignalinietė pranešė, kad Ignalinoje, namuose Turistų g., pranešėjos 53-ejų vyras J. C. muša nepilnametę dukrą. Pažeidėjas sulaikytas ir pristatytas į rajono PK.

Griovyje – policininkė

Vasario 25 d., apie 11 val., kelyje Utena–Kaltanėnai Švenčionių r. policijos komisariato pareigūnė R. M., vairuodama automobilį „Peugeot 206“, dėl slidžios kelio dangos jo nesuvaldė ir nuvažiavo į pakelės griovį. Žmonės nesužaloti, apgadinta transporto priemonė.

Mirtis namuose

Vasario 25 d. apie 18 val. pranešta, kad Dūkšte, namuose Vilniaus g., mirė 77-erių F. T. Kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Be leidimo

Vasario 24 d., apie 12 val., Vidiškėse, patikrinus autoparduotuvę „Mercedes Benz 311“, priklausančią piliečiui A. B., kurią vairavo V. N., o keleivio vietoje sėdėjo A. V., nustatyta, kad asmenys vertėsi prekyba, neturėdami verslo liudijimo ar kitokio įgaliojimo užsiimti išnešiojamąja ir išvežiojamąja prekyba. Pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena.

Apie 16.53 val. pranešta, kad Ignalinoje, Vasario 16-osios g., 63-ejų Paringio k. gyventoja N. G., be seniūno leidimo, prekiavo pienu. Tuo pažeidė prekybos viešosiose vietose taisykles.

Geriausias miegas pusnyje…

Vasario 23–26 d. girti voliojosi ar slankiojo viešose vietose: Ignalinoje, Miško g. – 28-erių D. K. (2.99 prom), Ignalinos autobusų stotyje miegojo 47-erių Žydelių k. gyventoja D. R., Aukštaičių g. –67-erių Zuikiškės k. gyventojas L. K., Ignalinos autobusu stotyje – 23-ejų D. U. (1.97 prom.), Ignalinoje, Geležinkelio g., sniego pusnyje gulėjo (išsimiegojusi autobusų stotyje) ta pati 47-erių Žydelių k. gyventoja D. R. (2.25 prom.), į PK pristatyti Rimšėnų k. (Vidiškių sen.) gyventojai: 25-erių V. K. (2.91 prom.) ir 29-erių V. K. (2.66 prom.), Ignalinoje, Geležinkelio g. – 57-erių Girminių k. gyventojas V. R. (2.26 prom.), Kazitiškyje – 39-erių Bajorų I k. gyventojas A. B. (2.37 prom.), Ignalinoje, prie Aukštaičių g. 40-ojo namo laiptinės gulėjo 56-erių Strigailiškio gyventojas R. V. (pasitikrinti dėl girtumo nesugebėjo). Visi blaivėsi ir „vekselius“ pasirašinėjo policijoje.

Nelegalus dūmas

Vasario 22 d. 19 val. pranešta, kad Vidiškėse, Ignalinos g., pas vidiškietę V. S. namuose rasta ir paimta 40 pakelių cigarečių „Fest“ ir 10 pakelių cigarečių „NZ“ su Baltarusijos banderolėmis.

Degė šiaudai

Vasario 25 d. 20.52 val. ugniagesiams pranešta, kad Rupinskų k. (Kazitiškio sen.), UAB „Saerimner“ teritorijoje, dega šiaudai. Sudegė apie 1 toną šiaudų, skirtų katilinei kūrenti. Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje