Skip to content

Išaisškinti nusikaltimai

2011 m. gruodžio 17 d., apie 18 val., Mažėnuose, einant iš parduotuvės 20-mečiui D. B., prie jo priėjo pilietis V. J., paėmė iš rankų pirkinių maišelį, iš jo išsiėmė butelį alaus, šampano, sidro ir pasišalino. Žala – 21.90 Lt.

Įtariamasis – Meikštų k. (Rimšės sen.) 35-erių V. J., kuris pripažino savo kaltę, atliekami tolimesni tyrimo veiksmai.

Sausio 6 d. ignalinietė pranešė, kad neteisėtai pasinaudojus jos 2011 m. lapkričio 4 d. žuvusio, buvusio sutuoktinio duomenimis bei elektronine „Swedbank“ banko mokėjimo kortele, iš banko sąskaitos paimta 420 Lt.

Nustatyta įtariamoji, tai 61-erių ignalinietė M. G.

Sausio 23 d. 13.30 val. buvo sulaikytas išsiblaivyti ir protokolui surašyti girtas (2.56 prom.) 34-erių metų nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis M. M., kuris priešinosi sulaikomas, nepakluso teisėtiems reikalavimams, iškeikė pareigūną, grasino susidoroti bei spjovė jam į veidą.

Byla perduota į teismą.

Vasario 12 d. 1.17 val. Strigailiškio k. prie „Barbekiu akademija“ kavinės du neblaivūs (tikrintis atsisakė) ignaliniečiai – 27-erių M. K. ir 35-erių K. K. – sukėlė muštynes, o pristatant juos į rajono PK, sulaikytasis K. K. bandė kojomis išspirti tarnybinio automobilio dureles, muistėsi, nereagavo į teisėtų policijos pareigūnų reikalavimus nusiraminti. Buvo pradėti du ikiteisminiai tyrimai – dėl viešosios tvarkos ir pasipriešinimo policijos pareigūnams pažeidimų.

Pažeidėjams teismo baudžiamuoju įsakymu paskirtos piniginės baudos – K. K., – 10 MGL, o M. K. – 6 MGL (vienas MGL –130 Lt).

Vasario 21 d. apie 9 val. pastebėta, kad Kaniūkuose, išdaužus pastato lango stiklą, buvo įsibrauta į Kaniūkų ŽŪB priklausančias patalpas ir iš traktorių degalų bakų kėsintasi pagrobti dyzelinį kurą.

Tyrimas baigtas. Nustatytas įtariamasis – 32-ejų vilnietis, kuris nuteistas 30 parų areštu.

Vasario 22 d. 10 val. Bėčiūnuose, parinkus raktą, buvo įsibrauta į gyvenamąjį namą ir pagrobti įvairūs maisto produktai, alkoholiniai gėrimai. Žala – 150 Lt.

Nustatytas įtariamasis – tai 31-erių to paties kaimo gyventojas A. B.

Primename Utenos vyriausiojo policijos komisariato Ignalinos rajono policijos komisariato pasitikėjimo telefoną – 50490.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje