Skip to content

Sporto apžvalga

Krepšinis: istorija kartojasi, kol kas – 0:1

„Ignalinos“ krepšininkai, šauniai rungtyniaujantys RKBL diviziono atkrentamosiose varžybose, sugebėjo įveikti du barjerus, vienodais rezultatais 2:1 nugalėję Kauno „Tornado RM“ bei „SCKK Akmenės“ komandas. Praėjusį savaitgalį išvykoje mūsiškiai pirmąsias rungtynes žaidė su Kauno „Radijas Tau“ krepšininkais, kurie A pogrupyje buvo užėmę pirmąją vietą. Pirmosios rungtynės ignaliniečiams, kaip įprasta, susiklostė nesėkmingai, išvykoje jos pralaimėtos, bet tik 6 taškų skirtumu – 81:87. Atsakomąsias rungtynes „Ignalina“ žais namuose kovo 17 d. Pasak komandos vyr. trenerio Manto Ilgūno, šįkartą buvo galimybė pusfinalio dvikovą pradėti ir pergale, bet labai nesisekė atakuoti varžovų krepšį nuo 3 taškų atžymos ir atakos buvo tik du kartus taikliai užbaigtos. Komandos gerbėjams nereikėtų nusiminti, nes namuose tikimasi išlyginti susitikimo rezultatą, o po to, kaip ir ankstesnėse varžybose, jį persverti savo naudai išvykoje, kas padėtų iškopti į RKBL finalą. Šito ir norisi palinkėti šauniesiems „Ignalinos“ komandos žaidėjams.                                         

Krepšinis: be pralaimėjimų –  trys komandos

Abiejuose komandų pogrupiuose įsibėgėjo rajono vyrų krepšinio pirmenybės. A pogrupyje pirmauja „Chebros“ krepšininkai, kurie ankstesniais metais gynė „Dagestos“ komandos garbę. Jie jau yra nugalėję „Slibinų“ ir „Senatorių“ komandas, todėl jiems liko sužaisti paskutines rungtynes su „Žuvėdra“, kuri taip pat dar nepatyrė pralaimėjimo kartėlio. Prasčiausiai šiame porgupyje rungtyniavo „Senatoriai“, pralaimėję visas tris žaistas rungtynes.

B pogrupyje be pralaimėjimų rungtyniauja „Savanoris“. Nelauktai nesėkmingai žaidžia Ignalinos gimnazijos komanda, kuri pasiekė vos vieną pergalę prieš „Senjorus“ ir patyrė du pralaimėjimus, tarp jų – ir Vidiškių krepšininkams.

Slidinėjimas: tarp prizininkų – trys ignaliniečiai

Žiemos sporto centro šaudykloje vyko Lietuvos slidinėjimo čempionato antrasis turas, kuriame įvairaus amžiaus slidininkai varžėsi sprinto rungtyje. Iš 10 ignaliniečių, dalyvavusių varžybose, nė vienam iš jų nepavyko iškovoti pirmos vietos, bet trys pateko tarp prizininkų. Sidabro medalius savo amžiaus grupėje pelnė Julius Kardelis ir Deividas Kliševičius, o bronzos – Tautvydas Strolia.

Tarp slidininkių kiek sėkmingiau startavo Danielė Paukštytė ir Ugnė Kastanauskaitė, užėmusios 6 ir 7 vietas.

Estafečių varžybose ignaliniečių J. Kardelio ir T. Strolios tandemas užėmė trečiąją vietą, o Danielė Paukštytė ir Ugnė Kastanauskaitė liko paskutinėje penktoje vietoje.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje