Skip to content

Premjera skendo publikos plojimuose

MI informacija

Prasidėjus pavasariui, Kaniūkų jaunimo klubas visus sukvietė į ilgai lauktą ir daug žadėjusią spektaklio „Ponas amerikonas“ premjerą. Žiūrovai, linksmai šnekučiuodamiesi, nekantriai laukė spektaklio pradžios. Vietų ne visiems užteko, kai kurie spektaklį stebėjo stovėdami ar pasirėmę į palangę. Ir pagaliau… Į sceną žengė aktoriai, degantys entuziazmu, švytintys ir virpantys dėl debiuto baimės. Uždanga pakelta, spektaklis pradėtas!

Charizmatiški personažai, juokingos situacijos, palydėtos publikos plojimais, sarkastiški dialogai, netikėti režisūriniai sprendimai – viskas sužavėjo kaprizingąją publiką ir tikrai nepaliko abejingų. Pusantros valandos spektaklis pralėkė lyg kelios akimirkos. Išeidami žiūrovai džiaugėsi gerai praleistu vakaru. Aktoriai dėkojo režisierei už suteiktą progą išbandyti save ir už tai, kad juos „privertė“ pamiršti kasdienius rūpesčius.

Spektaklį režisavo Renata Veličkienė, jame vaidina 11 aktorių. Pagrindinius vaidmenis sukūrė Petras Bikulčius ir Laura Vaikėnienė, kitus vaidmenis atliko Galina, Šarūnas, Donatas, Violeta, Dalius, Giedrius, Jurijus, Jolanta ir Virginija.

Aktorių darbas nenuėjo veltui, Rojaus Mizaros „Ponas amerikonas“ visus išbudino iš žiemos miego ir padvelkė pavasario dvasia.. O tie, kas šįkart negalėjo ateiti, tegu nenusimena, spektaklis bus pakartotas Dūkšto kultūros centre, tad sekite reklamą.

D. Vito nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje