Skip to content

Tarp tarptautinio turnyro prizininkų

MI informacija

Vilniuje, Seimo rūmuose, vyko tradicinis tarptautinis šachmatų „Žaibo“ turnyras „Seimo taurė 2012“, skirtas Nepriklausomybės atkūrimo dienai pažymėti. Šiame priziniame turnyre dalyvavo 96 dalyviai iš 6 šalių, tarp jų ir daugkartinis rajono čempionas Saulius Rackevičius. Jis sužaidė 9 partijas ir surinkęs 6,5 taško, užėmė garbingą šeštą prizinę vietą. Pasak jo, dėl dalyvių gausos tiek šachmatininkų ir paskelbti prizininkais. Jam pavyko nugalėti net du šio žaidimo meistrus ir sužaisti lygiosiomis su vienu iš Lietuvos rinktinės atstovų.

Teigiamai rajono čempionas įvertino ir savo auklėtinio iš Utenos E. Misevičiaus žaidimą. Šis vienuolikametis vaikinas vaikų ir jaunučių grupėje, kurioje dalyvavo 300 jaunųjų šachmatininkų, sėkmingai įveikė atranką ir finalinėse varžybose tarp 56 dalyvių užėmė aukštą 16 vietą.

Po šių varžybų Seime S. Rackevičius dar dalyvavo ir kitame greitųjų šachmatų turnyre, kuris vyko Ukmergėje. Čia jis tarp 55 dalyvių užėmė dvyliktą vietą. Turnyre vaikų grupėje žaidė ir jo jau minėtas auklėtinis, kuris tarp 60 dalyvių užėmė 20-tą vietą.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje