Skip to content

Iš policijos suvestinių…

Girti ir agresyvūs

Kovo 19–20 d. girti šlaistėsi bei maklinėjo viešose vietose, buvo sulaikyti ir iki policijos namų palydėti: iš miesto gatvių pristatyti: 42-ejų Mieleškių k. gyventojas R. S. (2.80 prom.), 47-erių Petriškės k. gyventojas B. V. (girtumo pasitikrinti nesugebėjo), 57-erių A. R. (2.70 prom.) ir 51-erių A. B. (girtumo pasitikrinti nesugebėjo), Erzvėto k. – 40-metis J. K. (2.10 prom., „drąsuolis“ smurtavo prieš savo 17-metį sūnų, dėl to pradėtas ikiteisminis tyrimas).

Promilės prie vairo

Kovo 19 d. 19 val. Ignalinoje, Aukštaičių g., neblaivus 36-erių ignalinietis A. K. (1.81 prom.) vairavo automobilį „Audi 80“.

Kovo 20 d. 18.24 val. pranešta, kad Gilūtų k. apsivertė automobilis „Audi 100“. Nukentėjo žmonės. Nustatyta, kad kelyje Ceikiniai–Mielagėnai, girtas 27-erių D. R. (1.38 prom.) vairavo automobilį, nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė. Eismo įvykio metu nežymiai nukentėjo pats vairuotojas.

Apie 24 val. Tverečiuje sustabdytas automobilis „Audi 100“, kurį neblaivus vairavo 21-erių Pivorų k. (Didžiasalio sen.)  gyventojas S. Š. (2.34 prom). Pažeidėjas pristatytas į rajono PK išsiblaivyti ir protokolui surašyti.

Vagystės

Kovo 19 d. apie 20 val. pranešta, kad Ignalinoje, parduotuvėje „Danalta“, yra sulaikytas vagis. Paaiškėjo, kad neblaivus 17-metis Girminių gyventojas (1.33 prom.) pavogė alaus butelį – „troškulys yra viskas“. Pažeidėjas pristatytas į PK išsiblaivyti ir protokolui surašyti.

Kovo 20 d. 11.52 val. bėčiūniškis pranešė, kad Bėčiūnų k., nulaužus pakabinamą spyną, buvo įsibrauta į ūkinį pastatą ir pagrobti 4 automobilio lieti ratai su padangomis. Žala – 500 Lt. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Moralas: siekiant gerinti nusikalstamų veikų išaiškinimą ir daiktų suradimą, policijos pareigūnai skatina patiems pasirūpinti savo turto apsauga: įsirengti signalizaciją, vaizdo stebėjimo kameras, burtis į saugios kaimynystės grupes, apdrausti turtą draudimo bendrovėse.

Tą pačią dieną Girminių gyventoja pranešė, kad Ignalinoje, Mokyklos g., Visagino technologijos ir verslo profesinio mokymo centro Ignalinos skyriaus patalpose, iš pranešėjos nepilnamečio anūko buvo pagrobtas mobiliojo ryšio telefonas ,,Nokia C206“, kainuojantis 335 Lt.  Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Girti tėvai

Kovo 19 d. 20.22 val. pranešta, kad Sabališkės k. 29-erių tėvai girtauja ir neprižiūri savo kūdikio. Nuvykus, kūdikio tėvai rasti neblaivūs: motina A. M. (2.43 prom.) ir tėvas D. M. (0.88 prom). Vaikas perduotas Ignalinos rajono ligoninės medikų globai.

Kvaišalai

Kovo 20 d. Ignalinos geležinkelio stotyje, atvykus keleiviniam traukiniui, iš jo išlipo 32-ejų A. M. Prisiartinus prie jo policijos pareigūnams, vyras pradėjo bėgti ir ant perono išmetė rankoje laikytus 4 folijos lankstinukus, kuriuose buvo gelsvos spalvos milteliai, kaip įtariama, narkotinė medžiaga – heroinas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Daužė, laužė, gadino

Kovo 19 d. 57-erių didžiasalietė pastebėjo, jog Salos g., automobilių stovėjimo aikštelėje, akmeniu išdaužtas jai priklausančio automobilio „Audi 80“ priekinis stiklas. Žala – 300 Lt.

Kovo 20 d. ignalinietė pareiškė, kad per sausio–vasario mėnesius Ignalinoje, Aukštaičių g., kaimynas R. L. apgadino pranešėjos buto duris. Žala –130 Lt.

Apie 22 val. pranešta, kad Vaboliškės k. (Tverečiaus sen.) smurtauja A. B. Nustatyta, kad kilus žodiniam konfliktui, neblaivus 46-erių A. B. (1,79 prom.) iškeikė kaimynę necenzūriniais žodžiais, sukėlė jai fizinį skausmą ir išeidamas iš namų išdaužė namo lango stiklą. Žala – 130 Lt. Pažeidėjas pristatytas į rajono PK išsiblaivyti ir protokolui surašyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje