Skip to content

Savaitgalio kriminalai

Korėsi areštinėje

Balandžio 21 d. 17.30 val. Ignalinoje, Turistų g. prie parduotuvės sulaikytas neblaivus 21-erių I. G. (pasitikrinti blaivumą atsisakė), kuris išblaivinimui uždarytas į laikino sulaikymo patalpą. Tą pačią dieną 20.20 val., iš viršutinių drabužių pasidaręs kilpą, I. G. bandė pasikarti. Suteikus medicininę pagalbą, jis paguldytas į Vilniaus psichiatrijos ligoninę.

Apsivogė

Balandžio 21 d. 16.25 val. parduotuvės IKI apsaugos darbuotojas pranešė, kad sulaikė vagį. Nustatyta, kad 46-erių S. L. nesumokėjo už dezodorantą „My body“ ir pyragą „Napoleon“. Pažeidėjai surašytas protokolas.

Paskendo?

Balandžio 22 d. 6 val. pranešta, kad Linkmeno ežere galėjo paskęsti 52-ejų vyras, kuris su valtimi naktį išplaukė žvejoti ir negrįžo. Tuščia jo valtis rasta Linkmeno ežere ties Puziniškio piliakalniu. Apie 9 val. iškviesti Utenos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos narai iki tos dienos 20 val. dar nieko nebuvo radę. Narai skenduolio ieškojo su kateryje įmontuotu sonaru–echolotu, kurio pagalba buvo išžvalgyta apie 10 ha ežero.

Promilės prie vairo

Balandžio 19 d. apie 20 val. neblaivus 45-erių Bėčiūnų k. gyventojas V. M. (1,03 prom.) vairavo automobilį „Mitsubishi Space Wagon“. Pažeidėjui surašytas protokolas.

Balandžio 21 d. apie 10 val., kelyje Ignalina–Dūkštas ties Kazitiškio k., neblaivus 68-erių pilietis V. N. (0,42 prom.) vairavo traktorių T-16MG.

Apie 21 val. pranešta, kad Antagavės k. su sidabrinės spalvos automobiliu važinėja neblaivus R. C. Automobilio „Mitsubishi Galant“ 22-ejų vairuotojui nustatytas 2,71 prom. girtumas. Pažeidėjas pristatytas į rajono PK išsiblaivyti ir protokolui surašyti.

Keikėsi, smurtavo

Balandžio 20 d. vilnietis pranešė, kad sodyboje Gaurelių k. jį iškeikė kaimynė.

Tą pačią dieną dūkštietis pranešė, kad Dūkšto traukinių stotyje jis susimušė su nepažįstamais vaikinais. Konfliktu metu Zarasų r. gyventojas trenkė pranešėjui ir jam nuskėlė dantį.

Dega žolė

Balandžio 20 d. sausa žolė degė Smilginiškės k. (Rimšės sen.). Išdegė apie 3 ha plotas.

Balandžio 22 d. žolė liepsnojo Bučionių k. (Ignalinos sen.) laukuose, išdegė apie 50 arų.

Balandžio 10–16 d. Ignalinos PGT Valstybinės priešgaisrinės priežiūros poskyrio pareigūnai rajono teritorijoje vykdė reidus dėl sausos žolės deginimo. Jų metu nustatyti 4 piliečiai, kurie pažeidė Bendrųjų gaisrinės saugos taisyklių reikalavimus, tad jiems buvo taikytos administracinės baudos.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje