Skip to content

Iš policijos suvestinių…

MI informacija

 

Motociklininkui lūžo koja

Balandžio 27 d. 20.28 val. Švenčionių r. gyventojas telefonu pranešė, kad jis nukrito nuo motociklo ir susižalojo koją. Nustatyta, kad kelyje Ignalina–Vaišniūnai nutiko eismo įvykis, kurio metu buvo sužalotas pareiškėjas. Nukentėjusysis dėl kojos lūžio buvo nuvežtas į Švenčionių ligoninės Chirurgijos skyrių, iš kurios tolimesniam gydymui buvo nugabentas į Vilniaus Centro ligoninę.

Vagystės

Balandžio 27 d. 11.12 val. parduotuvės „Maxima XX“ apsaugos darbuotojas pranešė, kad sulaikyta moteris, kuri išėjo neatsiskaičiuosi už prekes. Nustatyta, kad ignalinietė, paėmusi maisto produktų, vertų 10,37 Lt., už juos nesusimokėjo. Surašytas protokolas.

Balandžio 27 d. 21.25 val. Niukiškės k. gyventojas pranešė, kad A. S. pavogė jam priklausantį dviratį, kuris buvo paliktas Dūdėniškes k., namo kieme.

Balandžio 28 d. 7.37 val. AB „Utenos melioracija“ darbų vykdytojas pareiškė, kad Dūkšte, Laisvės g., iš bendrovei priklausančio ekskavatoriaus, nulaužus kuro bako dangtelio pakabinamą spyną, pavogta apie 60 litrų dyzelinio kuro. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Balandžio 29 d. 9.15 val. pranešta, kad Mielagėnuose, pranešėjas, atvykęs į savo sodybą pastebėjo, jog apgadintos namo lauko durys, tačiau į vidų neįsibrauta ir nieko nepagrobta. Žala – 100 Lt. Gautas pareiškimas.

Balandžio 30 d. 9.50 val. UAB „Anrestas“ statybos vadovas pranešė, kad 2012-04-30 d. apie 9 val. pastebėjo, jog iš Dūkšte, iš stovėjusio bendrovės savivarčio KAMAZ ir traktoriaus MTZ-80 kuro bakų pagrobta 90 litrų dyzelinio kuro. Žala – 405 Lt. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sprogmuo

Balandžio 29 d. 19.35 val. Mikalavo gyventojas pranešė, kad prie Daubariškės k. esančiame lauke, ardamas žemę, jis rado daiktą, panašų į sprogstamąjį užtaisą. Informacija pasitvirtino, rastas daiktas panašus į Antrojo pasaulinio karo minosvaidžio miną. Iškviesti išminuotojai.

Niekdariai

Balandžio 28 d. 7.16 val. N. Daugėliškio gyventojas pranešė, kad po nakties rado pradurtas namo kieme stovinčio jo traktoriaus trijų ratų padangas. Žala – apie 100 Lt. Gautas pareiškimas.

Gegužės 1 d. 15.04 val. UAB „Imeda“ vedėja pranešė, kad Dūkšte, Zarasų g., nepilnametis išmušė parduotuvės stiklą. Žala nustatinėjama.

„Muzikantė“

Balandžio 30 d. 23.10 val. anonimas „stuktelėjo“, kad Vidiškėse, Sodų g. 19-ojo namo 11-ajame bute garsiai leidžiama muzika. Buto savininkė J. Z. įspėta.

Gaisrai

Balandžio 28 d. 10.37 val. pranešta, kad  Kazitiškio sen., Ligūnų k., dega gyvenamasis namas. Atvykę Visagino ugniagesiai pranešė, kad iš namo pastogės rūksta dūmai. Namas elektrifikuotas, mūrinis, vieno aukšto. Sudegė kambaryje buvusi spintelė, aprūko vieno kambario sienos ir lubos. Į gaisrą skubėję Salako ugniagesiai pusiaukelėje buvo grąžinti namo. Įvykis tiriamas

Balandžio 27 d. pavakarę, Būdninkų k. (Ceikinių sen.)  atviroje teritorijoje išdegė apie 2 ha sausos žolės. Priežastis – neatsargus žmogaus elgesys.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje