Skip to content

Iš policijos suvestinių…

 

„Gėlininkė“

Gegužės 2 d. 12.47 val. parduotuvės „Maxima XX“ apsaugos darbuotojas pranešė, kad yra sulaikyta moteris, pavogusi prekių. Nustatyta, kad ignalinietė A. P. parduotuvėje pavogė trąšų orchidėjoms, kainuojančių 8,99 Lt.

„Pavėpę“ dviratininkai

Gegužės 2 d. neblaivūs mynė dviračių pedalus: Linkmenyse – to paties kaimo 56-erių gyventojas V. D. (1,15 prom.), Žydelių k. – 43-ejų K. D. (1,75 prom.). Surašyti protokolai.

Taiki avarija

Gegužės 3 d. 18.19 val. D. Š. pranešė, kad Ignalinoje, šalia Žiemos sporto centro, vairuodamas automobilį „Toyota Corolla“ jis susidūrė su kitu automobiliu „Honda Civic“, kurį vairavo A. R. Vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Girtas tamsoje

Gegužės 4 d. 0.30 val. į PK išsiblaivyti ir protokolui surašyti pristatytas girtas 25-erių M. B. (2,41 prom.), kuris neapšviestame kelio ruože ėjo be jokio šviesą atspindinčio atšvaito.

Informacija Utenos apskrities policijoms vadams

Jau rašėme, kad prieš mėnesį policija labai sumažino spaudai teikiamų informacijų apie paros įvykius skaičių. Taip nusprendė Utenos apskrities policijos vadovai. Mat po gyventojų apklausos aiškindamiesi priežastis, kodėl apskrityje sumažėjo gyventojų pasitikėjimas policija, sužinojo, kad taip neva nutiko ir todėl, kad žiniasklaidai per daug teikiama informacijos apie smulkius įvykius. Mes laikraščio internetinėje svetainėje įdėjome apklausą, kuri dar tęsiasi. Sekmadienį tarpiniai rezultatai buvo tokie: nereikia skelbti jokios policijos informacijos – 14,8 proc., reikia skelbti tik svarbiausius įvykius (kaip dabar) – 22,2 proc., būtina skelbti visus įvykius (kaip anksčiau) – 63,0 proc.     

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje