Skip to content

Iš policijos suvestinių…

MI informacija

Sukčiaus pėdos

Gegužės 7 d. 15.27 val. N. Daugėliškio sen. Pempiškės k. gyventojas pranešė, kad šių metų balandį ir gegužės mėnesio pradžioje gavo „Omnitel“ sąskaitas už paslaugas, išrašytas jo vardu. Pareiškėjas paaiškino, kad sutarties su „Omnitel“ nepasirašinėjo, tik 2012-03-13 d. neaiškiomis aplinkybėmis buvo dingusi jo asmens tapatybės kortelė, kuri vėliau atsirado. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Chuliganų išpuolis

Gegužės 7 d. 15.54 „Lietuvos geležinkelio“ Švenčionėlių elektros tiekimo geležinkelio viršininkas pranešė, kad 2012-05-06 d. apie 21.30 val. kažkas sumušė 12 vnt. keraminių aukštos įtampos izoliatorių Visagino–Vilniaus geležinkelio ruože, 1 km atstumu nuo Visagino geležinkelio stoties į Dūkšto pusę. Žala – 420 Lt.

Nepaiso ženklo

Gegužės 7 d. 13.17 val. Ceikinių gyventoja pranešė, kad minėtame kaime važinėja krovininiai automobiliai, nors yra kelio ženklas, apribojantis svorį iki 8 t.

Šunų puotos

Gegužės 7 d. 15.45 val. Dūkštelių k. gyventoja pranešė, kad po minėtą kaimą laksto A. priklausantys šunys. Jie, tos pačios šeimininkės, laksto jau daug metų, tačiau problemą išspręsti visos tarnybos ir institucijos yra neįgalios…

Iškeikė

Gegužės 9 d. 19.06 val. ignalinietis pareiškė, kad 2012-04-24 d. apie 18 val. jį necenzūriniais žodžiais iškeikė kaimynė.

Ieškomas šunžudys

Gegužės 8 d. Biečiūnų k. gyventojas pareiškė, kad 2012-05-04 d., apie 10 val., greta gyvenamojo namo esančiame tvenkinyje, maždaug 1 m atstumu nuo kranto, vandenyje rado į du maišus įdėtą, kaip įtariama, paskandintą šuns gaišeną. Viename iš maišų įdėti du akmenys. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl žiauraus elgesio su gyvūnais.

Praneša ugniagesiai

Gegužės 6 d. prie Bėčionių k. atviroje teritorijoje išdegė apie 30 a žolės. Priežastis – neatsargus žmogaus elgesys.

Gegužės 7 d. apie 8.45 val. rajono PK budėtojas telefonu ugniagesiams pranešė, kad Ignalinoje, Ateities g. 10–6, reikalinga pagalba atidaryti buto duris. Atvykę gelbėtojai pro balkoną pateko į butą ir atidarė jo duris. Bute rastas gyvas D. D. perduotas atvykusiai „greitukei“.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje