Skip to content

Išrinkti geriausi Lietuvos pašto darbuotojai, tarp jų – du ignaliniečiai

MI informacija

Visą balandį gyventojai aktyviai reiškė savo nuomonę ir rinko geriausiai klientus aptarnaujančius Lietuvos pašto darbuotojus. Iš viso buvo sulaukta beveik 1,5 tūkst. atsiliepimų apie laiškininkų, klientų aptarnavimo specialistų ir pašto viršininkų darbą.

„Ypač aktyviai už mūsų darbuotojus balsavo regionų gyventojai. Net penki darbuotojai surinko vienodą balsų skaičių, todėl apdovanota bus ne 10, kaip planuota, bet 12 daugiausiai gerų įvertinimų sulaukusių Lietuvos pašto darbuotojų“, – sakė Lietuvos pašto Pašto tinklo tarnybos direktorė Inga Dundulienė.

Geriausiai klientų įvertinti buvo laiškininkai: Sigitas Mackonis iš Linkmenų pašto, Zigmantas Sermontis iš Gargždų pašto, Marytė Česokienė iš Vidiškių pašto, klientų aptarnavimo specialistės Lijana Andriulienė iš Kelmės pašto, Rima Rutkauskienė iš Alytaus centrinio pašto, Nijolė Puikienė iš Raudondvario pašto, Violeta Suslavičienė iš Palangos pašto, Gintarė Zubienė iš Panevėžio centrinio pašto ir Kauno 7-ojo pašto pašto viršininkė Renata Zakarevičienė, Gelgaudiškio pašto (Šakių r.) viršininkas Kęstutis Jievaitis, Sedos pašto (Mažeikių r.) viršininkė Gražina Šemetienė bei Liucija Agafonova, Nemenčinės pašto viršininkė.

Konkurse nugalėjusiems darbuotojams atiteks Lietuvos pašto prizai bei diplomai, pažymintys, kad šiame pašte dirba geriausiai klientus aptarnaujantis darbuotojas. Nugalėtojai taip pat turės galimybę dalyvauti Lietuvos pašto organizuojamuose mokymuose.

Burtų keliu taip pat buvo atrinkti 10 anketą užpildžiusių ir savo nuomonę apie Lietuvos pašto darbuotojų aptarnavimą pareiškusių gyventojų. Tai – Alvydas Bražinskas, Eugenija Vacevičienė, Vytautas Jakštas, Vaidas Kareniauskas, Edita Stankevičiūtė, Vilius Vaškius, Dovilė Jankauskaitė, Irena Sveikauskienė, Violeta Mikelaitytė ir Audronė Barakauskienė. Balsavusiems Lietuvos paštas padovanos firminius prizus – puodelius ir išskirtinius atvirlaiškių rinkinius. Su nugalėtojais bus susisiekta asmeniškai. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje