Skip to content

Pramoga Ignalinos šeimoms

MI informacija

Prekybos tinklas MAXIMA skelbia Šeimos mėnesį ir šį sekmadienį kviečia šeimas pramogauti kartu. Kasdien skubėdami, lėkdami ir planuodami gyvenimą į priekį, kartais pamirštame stabtelėti ir pasidžiaugti džiugia akimirka, praleista su šeima.

Jau ketvirtą kartą gegužė skelbdama Šeimos mėnesiu, prekybos tinklas MAXIMA ragina visus skirti daugiau laiko savo artimiesiems ir jau šį sekmadienį kviečia šeimas į renginį, kuris bus smagus visiems šeimos nariams, o labiausiai – mažiesiems, kuriems tėvelių dėmesio reikia daugiausiai. Prie parduotuvės MAXIMA renginio metu Ignalinos gyventojai galės išmokti iš balionų vos per kelias akimirkas išlankstyti  gyvūnėlį, gėlytę ar įmantrią figūrėlę. Tai jokių ypatingų gabumų nereikalaujantis užsiėmimas, kuris neabejotinai patiks ir mažiems, ir dideliems. Lankstyti balionus padės šios srities meistrai.

Atsiveskite šeimos narius, o MAXIMA pasirūpins, kad Jūsų laisvalaikis būtų smagus, kupinas spalvų ir gražių įspūdžių. Taigi būkime kartu, džiaukimės savo šeima ir raskime laiko tiems žmonėms, kuriuos mylime labiausiai! Jau šį sekmadienį, gegužės 13 d., 12 val., balionų lankstymo meistrai laukia Jūsų Ignalinoje prie parduotuvės MAXIMA, Taikos g. 11.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje