Skip to content

Sara Aškinytė – respublikinių plaukimo varžybų lyderė!

MI informacija

Gegužės 11–12 d. mūsų plaukikai dalyvavo Lietuvos vaikų plaukimo pirmenybėse Kaune. Čia susirinko visi pajėgiausi 1998 m. gimę ir jaunesni berniukai ir 1999 m. gimusios ir jaunesnės mergaitės.

Puikiai šiose varžybose sekėsi neseniai tarptautines plaukimo varžybas Anykščiuose laimėjusiai, Ignalinos Česlovo Kudabos pagrindinės mokyklos šeštokei Sarai Aškinytei. Ji įrodė esanti stipriausia Lietuvoje 100 m krūtine rungtyje (rezultatas 1 min. 19,48 sek.) ir aplenkusi visas 38 savo varžoves, Ignalinai iškovojo Lietuvos pirmenybių auksą. 200 m kompleksinio plaukimo rungtyje mūsų sportininkė liko trečia, į priekį praleidusi Panevėžio ir Šiaulių plaukimo mokyklų atstoves. Šiuo metu Sara įtraukta į Lietuvos rinktinės sąrašus, kuri atstovaus mūsų šaliai 2013 m. vyksiančiame Europos jaunučių olimpiniame festivalyje Olandijoje.

Sidabro medalį 100 m nugara rungtyje iškovojo Vidiškių gimnazijos septintokas Tomas Mačiulis. Jis į priekį praleido tik Kauno plaukimo mokyklos plaukiką. Į stipriausiųjų dešimtukus šiose varžybose taip pat pateko Ovidijus Tumėnas ir Mindaugas Kajėnas. Bendroje komandinėje įskaitoje IKSC plaukikai iškovojo 6-ąją vietą tarp 18 komandų.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje