Skip to content

Sėkmingi penkiakovininkų startai

MI informacija

Gegužės 19–20 d. Vilniuje vyko Lietuvos jaunučių sporto žaidynių šiuolaikinės penkiakovės varžybos. Jų dalyviams reikėjo bėgti 1 km ir plaukti 100 m. Susumavus abiejų rungčių laikus, nustatyti žaidynių nugalėtojai ir prizininkai.

Asmeninėje įskaitoje sidabro medalį iškovojo buvusi IKSC auklėtinė Aurelija Tamašauskaitė. Šiuo metu ji treniruojasi Lietuvos olimpiniame sporto centre Vilniuje, tačiau pagal žaidynių reglamentą atstovavo savo gimtajam –  Ignalinos rajonui. Kartu su Aurelija estafetėje dalyvavusios mūsų jaunosios plaukikės Sara Aškinytė ir Justina Valentukevičiūtė nusileido tik Panevėžio miesto sportininkėms ir iškovojo antrąją vietą tarp 13 komandų. Mūsų merginos aplenkė pajėgias Vilniaus ir Kauno penkiakovininkes, Klaipėdos, Marijampolės, Alytaus, Utenos ir kitų miestų plaukikes.

Daug taškų iš šių varžybų rajonui parvežė ir mūsų berniukų komanda, kurią sudarė Lukas Čepulis, Joelis Aškinis ir Mantas Laguckas.

Šiuo metu Ignalinos plaukikai treniruojasi Visagino baseine ir intensyviai ruošiasi Lietuvos jaunučių sporto žaidynių plaukimo varžyboms, kurios gegužės 30–31 d. vyks Alytuje.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje