Skip to content

Kovingai varžėsi jaunieji Ignalinos imtynininkai

Anykščiuose vyko Lietuvos graikų–romėnų vaikų imtynių pirmenybės, kuriose dalyvavo ir grupė trenerio Arvydo Šiaučiūno auklėtinių.

Sėkmingiausiai iš jų ant kilimo kovėsi penktaklasis Č. Kudabos pagrindinės mokyklos mokinys Dovydas Gladkauskas, kuris savo svorio kategorijoje (iki 73 kg) tarp 7 dalyvių užėmė trečiąją vietą ir pelnė bronzos medalį. Pasak trenerio, iki šiol šis sunkiasvoris imtynininkas įvairiose varžybose nepasižymėdavo, todėl yra tikimybė, kad šis vaikinas ateityje gali pasiekti dar ne vieną ir svaresnę pergalę.

Treneris liko patenkintas ir trečiaklasio Elano Tamašausko startu. Nors jis ir nepateko tarp prizininkų, bet riteriškai kovėsi su labiau patyrusiais varžovais. Penktąją vietą tarp 14 dalyvių užėmė Vladislavas Sketerskis, o aštuntą – Dovydas Kurpė, kuris įvairiose varžybose yra laimėjęs ne vieną bronzos medalį.

Iš esmės treneris liko patenkintas savo auklėtinių pasirodymu tokio aukšto lygio varžybose, nes ne vienas jų rimtai treniruotis pradėjo visai neseniai, kai jų varžovai jau turi sukaupę didesnę patirtį.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje