Skip to content

Iš policijos suvestinių…

Įlindo nebe pirmą kartą

Birželio 11 d. AB „Utenos melioracija“ darbų vykdytojai pranešė, kad Dūkšte, Vasario 16-osios g., po nakties pastebėta, kad yra apgadintos bendrovei priklausančio ekskavatoriaus „Cabelco SK210“ bako ir variklio dangčio bei daiktadėžės spynos. Žala tikslinama. Į minėtos uteniškių bendrovės turtą Dūkšte pasikėsinta jau ne pirmąkart…

Partrenkė stirną

Birželio 13 d. vilnietis pranešė, kad kelyje Ignalina–Švenčionys, ties Zablatiškės k., vairuodamas automobilį „Renault Laguna“, partrenkė staiga ant kelio iššokusią stirną. Žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis. Informuoti aplinkos apsaugos pareigūnai.

Pasikorė 10 m aukštyje

Įvairių gaisrų gesinimo ir gelbėjimo darbų nestokojo Ignalinos ugniagesiai gelbėtojai.

Birželio 8 d. iš Mielagėnų gautas pranešimas, kad dega medis. Atvira liepsna degė tuščiavidurio medžio kamieno vidus. Užgesintas medis buvo nupjautas.

Birželio 9 d. prie Ginučių piliakalnio įklimpo autobusas su turistais. Buksyro lyno pagalba autobusas SCANIA buvo ištrauktas.

Tą pačią dieną Vilėkų  k. (Didžiasalio sen.) suteikta pagalba policijai – iš medžio iškeltas pasikorusio vyro lavonas, kuris kabojo… maždaug 10 m aukštyje..

Birželio 10 d. Radeikiškės k. (Daugėliškio sen.) į šalia fermos esančią srutų duobę įkrito 2 telyčios. Panaudoję turimas priemones, ugniagesiai gelbėtojai telyčias ištraukė.

Birželio 11 d. pranešta, kad Luodžio ež. saloje laikoma neva pavogta valtis, paprašyta patikrinti. Valtis nerasta

Birželio 12 d. apie 14.08 val. pranešta, kad Rokėnų k. (Kazitiškio sen.), dega pirtis. Atvykę ugniagesiai rado ją degančią atvira liepsna. Pirtis sudegė. Gaisro priežastis – krosnių, židinių bei dūmtraukių įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimai.

Tą pačią dieną Krikonių k. (Mielagėnų sen.) užsidegė individualus gyvenamasis namas. Ugniagesiai nekviesti, gesinta savo jėgomis. Gaisro metu išdegė apie 2 m2 medinės lauko sienos.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje