Skip to content

Iš tarptautinio turnyro grįžo patenkinti

Lenkijos Serocko mieste, šioje šalyje vykstančio Europos futbolo čempionato proga, buvo surengtos jaunimo MiniEuro turnyras, kuriame dalyvavo Čekijos, Lenkijos ir Lietuvos trylikamečių bei keturiolikmečių futbolininkų šešios komandos. Lietuvos garbę šiose varžybose gynė Ignalinos KSC Sporto skyriaus trenerio Tado Bernoto auklėtiniai.

Lenkijoje ir Čekijoje futbolas labai mėgstamas ir populiarus, kaip pas mus krepšinis. Tad ignaliniečiams buvo nelengva rungtyniauti su varžovais, kurie jau nuo mažens treniruojasi sporto mokyklose. Vis dėlto mūsiškiai nugalėjo Čekijos pirmąją bei Serocko antrąją komandas ir pretendavo užimti trečiąją prizinę vietą. Bet komandoms, surinkusioms po vienodą taškų sumą, viską lėmė įmuštų ir praleistų įvarčių santykis. O jis ignaliniečiams buvo nepalankus. Tad teko tenkintis ketvirtąja vieta. Vis tik T. Bernoto auklėtiniai iš turnyro sugrįžo su pakilia nuotaika, parsivežė taurę ir Serocko burmistro Silvestro Sokolnickio padėkos raštą.

Trenerio nuomone, jo auklėtiniai turnyre sukaupė vertingos patirties. Už šią išvyką padėkos nusipelnė nuolatinis Ignalinos jaunųjų futbolininkų rėmėjas Petras Keperšovas, taip pat UAB „Ginto vairavimo mokykla“.

Autoriaus nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje