Skip to content

Iš policijos suvestinių…

Vagystės

Birželio 18 d. apie 13.35 val. rajono gyventojas pranešė, kad 2012-06-15 d., apie 18 val. Vilniuje, iš neužrakinto automobilio „Audi 80“ neaiškiomis aplinkybėmis pagrobtas pareiškėjui priklausantis mobiliojo ryšio telefonas. Žala – 400 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Birželio 19 d. pranešta, kad birželio 14 d. Didžiasalyje, Salos g., nuo renovuojamo pastato išorinės sienos pavogti UAB „Dringsta“ priklausantys du pastolių metaliniai turėklai ir vienas pastolių metalinis paklotas. Žala tikslinama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Birželio 20 d. ignalinietis pranešė, kad 2012-06-18 d. iš jam priklausančio gyvenamojo namo nerakintos verandos pagrobtas sportinis dviratis su pavaromis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną pranešta, kad nuo Parsvėto ežero pakrantės pagrobta S. Š. priklausanti medinė valtis. Žala – 700 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gal kerštas?..

Birželio 19 d. pranešta, kad Kazitiškio sen., Astravo pusiasalyje, prie apleisto ūkinio pastato, nakčiai buvo paliktas stovėti UAB „Fintera“ priklausantis traktorius. Rastas išdaužtas priekinis jo stiklas. Žala – 980 Lt. Turtas nedraustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Atrodo, tai jau ne pirma tokiu būdu „Finteros“ patirta žala. Ar tik neatsirado koks vietinis tadas blinda ir nekeršija šiai firmai už jos gyvulių (limuzinų) niokojamas Petrikonių kapines ir nuolat, kaip skundžiasi žmonės, gadinamus pusiasalio kelius?..

Smurtas

Birželio 20 d. 13.40 val. Didžiasalyje, Karalyčios g., kilusio konflikto metu A. B. du kartus trenkė medine taburete sugyventinei į galvą bei kelis kartus sudavė kumščiu į veidą, tokiu būdu sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Girti“ pedalai

Birželio 18 d., 14.50 val. Dūkšte, Vilniaus g., 39-erių R. P. dviratį vairavo neblaivus (3,41 prom.). Jis pristatytas į policijos komisariatą išsiblaivyti ir protokolui surašyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje