Skip to content

Iš policijos suvestinių…

MI informacija

Pavogė aviną

Liepos 18 d. pranešta, kad Ceikinių sen., Salelės k., iš ganyklos pavogtas apie 90 kg svorio avinas su grandine. Žala – 555 Lt.      

Narkotikai

Liepos 19 d. Ignalinoje, Vilniaus g., patikrinimui sustabdytas automobilis „Renault“, įtarus, kad 25-erių visaginietis automobilio vairuotojas A. V. ir keleiviai J. G. (gim. 1979 m.) ir G. I. (gim. 1988 m.) yra apsvaigę nuo narkotinių medžiagų. Įtarimai pasitvirtino. Surašyti protokolai.

Smurtas

Liepos 20 d. 20 val., Palūšės „Karolio sodyboje“ aštuoniolikmetę dėl chuliganiškų paskatų sumušė R. Č. ir E. Č.

Promilės prie vairo

Liepos 23 d. Jonalaukio k. automobilį „VW Golf“ neblaivus vairavo 32-ejų A. Š. (2,92 prom.).

„Girti“ pedalai

Liepos 18 d. neblaivūs mynė dviračių pedalus: Rimšėje – 22-ejų M. K. (2,50 prom.), Švedriškės k. – 35-erių R. K. (0,98 prom.). Abiems surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai.

Iš purvo nelaisvės

Liepos 18 d. apie 13.44 val. Palūšėje ugniagesiai gelbėtojai traukė įklimpusį krovininį automobilį, kuris buvo užblokavęs dalį važiuojamosios kelio dalies. Sunkvežimis ištrauktas, kelias atlaisvintas.

Nuo redakcijos

Gali būti, kad tai paskutinė informacija „Iš policijos suvestinių…“, nes po reformos dabar net į policijos pastatą mokesčių mokėtojas įeiti negali, policija nuo visuomenės užsidarė, o informacija apie įvykius nardo kažkur Utenoje ar Vilniuje, nesugaudysi, nes nuo vakar ryto policiją išsikviesti galima tik per Uteną ar Vilnių. Rajono policijos komisariato atstovė spaudai Jurgita pažadėjo informuoti, kaip bus elgiamasi toliau dėl informacijos spaudai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje