Skip to content

Iš policijos suvestinių…

Numerių vagystės tęsiasi

Penktadienį rašėme, kad nuo penkių ignaliniečių automobilių dingo valstybiniai numeriai (Atgimimo, Aukštaičių g., Turistų g, M. Petrausko gatvėse). Vėliau policija pranešė, kad tikslūs duomenys, kiek naktį yra pavogta numerių, paaiškės tik po kelių dienų. Visai neseniai buvo gauta informacija, jog Ignalinoje yra dar keletas automobilių be valstybinių numerių, kurių savininkai apie vagystę greičiausiai nieko nežino. Kol informaciją tikslino, rugpjūčio 9 d. pranešta dar apie tris tokias vagystes: Ignalinoje, Aukštaičių g., nuo automobilio „Ford Galaxy“ pavogti abu valstybiniai numeriai, po 44 min. ignalinietė pranešė, kad toje pačioje gatvėje dingo automobilio „Toyota Avensis“ valstybiniai numeriai. Netrukus ignalinietis informavo, jog Vasario 16-osios g. pavogti automobilio „VW Passat“ valstybiniai numeriai. Šios vagystės tęsiasi. Rugpjūčio 11 d. abu valstybiniai numeriai pavogti Ligoninės g. nuo automobilio „Ford Fusion“, o rugpjūčio 12 d. – automobilio „Ford Focus“ abu valstybiniai numeriai. Netrukus pranešėja apie pastarąją vagystę informavo, jog vieną sulamdytą valstybinio numerio ženklą rado kaimynai. Ko gero, vogtiems numeriams yra paklausa, kažkas už juos pinigus moka.

Rugpjūčio 9 d. 8.18 val. Palūšės gyventojas S. R. pastebėjo, kad iš jam priklausančio garažo, pagrobtas trimeris „Stihl“, motorinis pjūklas „Partner 354“. Žala – 1200 Lt. Turtas nebuvo draustas ir neužregistruotas vertingų daiktų žymėjimo registre.

Sužalota dviratininkė

Rugpjūčio 10 d. Ignalinoje, Turistų g., 22-ejų ignalinietis, vairuodamas automobilį „VW Passat“, dešinės pusės veidrodžiu kliudė dviračiu važiavusią 74-erių ignalinietę, kuri nukrito nuo dviračio ir susižalojo. Nukentėjusioji pristatyta į Utenos ligoninę.

Tą pačią dieną kelyje Švenčionys–Zarasai, 26-erių blaivus visaginietis V. M., vairuodamas automobilį „Hyundai Coupe“, nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į kelio ženklą. Įvykio metu vairuotojas nenukentėjo, apgadintas automobilis ir kelio ženklas.

Kriminalinis kreditas

Rugpjūčio 9 d. 11.18 val. N. Daugėliškio gyventoja pranešė, kad balandžio 27 d. iš UAB „4finance“ kredito įmonės, jos vardu buvo paimtas 1500 litų kreditas. Apie paskolą pranešėja sužinojo iš kredito įmonės priminimo laiško. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Girti“ pedalai

Rugpjūčio 10 d. Ignalinoje, Lygumų g., neblaivus 19-metis Girminių k. gyventojas V. Š. (2,04 prom.) vairavo dviratį.

Paskendo žmogus

Rugpjūčio 11 d., 12.49 val., bendruoju pagalbos centre telefonu 112 pranešta, kad Janionių k., Padysnio HE tvenkinyje, skęsta žmogus. Kol atvyko gelbėtojai, jis paskendo. Dar vakar jis nebuvo surastas, skenduolio ieškojo Utenos apskrities PGT narai.

MI žiniomis, paskendo Arsenijus F., kuriam buvo daugiau nei 50 metų. Tądien jis su draugu ir šunimi plaukė sena, daug kartų lopyta valtimi. Šuniui iššokus iš laivelio, šis pasviro ir vyras iškrito į vandenį. Plaukti nemokėjo. Jo draugas sakė, kad vyras vandens paviršiuje pasirodė porą kartų ir daugiau neišniro. Matę įvykį žmonės teigia, kad vyrai tvenkinyje, greičiausiai, „dirbo“ su tinklaičiu…

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje