Skip to content

Varžėsi jaunieji tinklininkai

Rajono policijos komisariatas jau trečią kartą pagrindiniame miesto paplūdimyje prie Gavio ežero surengė mokyklinio amžiaus jaunųjų tinklininkų varžybas komisariato viršininko taurei laimėti. Varžybose dalyvavo 13 komandų, kurių dalyviai 13–15 bei 16–18 m. amžiaus grupėse varžėsi dėl taurių bei įvairių spalvų medalių. Gausiausiai komandų dalyvavo iš Ignalinos bei Daugėliškio. Dėl apdovanojimų varžėsi taip pat moksleiviai iš Vidiškių, Tverečiaus bei Dūkšto.

Vyresnio amžiaus dalyvių grupėje tarp mergaičių sėkmingiausiai rubgtyniavo ignaliniečių „Mikaso“ komanda, kurios sudėtyje žaidė Greta Adomavičiūtė, Ieva Aškelėnaitė ir Viktorija Lamanauskaitė, kurios lemiamose rungtynėse nugalėjo savo nuolatines varžoves iš Daugėliškio vidurinės mokyklos. Tarp berniukų šioje grupėje nugalėjo ignaliniečių „Aukselių“ komandos trijulė – Mindaugas Greizė, Alvydas Bertašius ir Justinas Valeckas.

Trylikamečių ir penkiolikamečių berniukų varžybas laimėjo vidiškiečiai Ričardas Kazinecas, Andrejus Lazauskas ir Erlandas Meilus, aplenkę Daugėliškio seniūnijos „Traktorininkų“ komandą.

Pirmąsias vietas užėmusioms komandoms rajono policijos komisariato viršininkas Dainius Šidlauskas įteikė taures, aukso medalius ir padėkos raštus. Prizines vietas iškovoję jaunieji tinklininkai buvo apdovanoti atitinkamų spalvų medaliais ir padėkos raštais.

Pasak vienos iš varžybų organizatorės, Viešosios policijos Prevencinio poskyrio pareigūnės Jūratės Pernavienės, po varžybų visi dalyviai buvo apdovanoti padėkos raštais. Nuoširdžiai padėkota ir fizinio lavinimo mokytojams Mindaugui Trinkūnui, Gintarui Gruodžiui, Fernandui Juchnevičiui, Algirdui Skunčikui, kurie nuolat su savo auklėtiniais dalyvauja panašiose varžybose. Padėkota ir Tverečiaus kaimo seklyčios laisvalaikio organizatorei Bangai Vasiljevienei, kuri sugebėjo šios gyvenvietės moksleivius atvešti į turnyrą.

Faustos Neimantaitės nuotr.

Žaidžia merginų komandos Policijos komisariato viršininkas Dainius Šidlauskas medalius ir padėkos raštus įteikia varžybų nugalėtojams bei prizininkams Šiemet į varžybas susirinko daugiau komandų, negu iki šiol

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje