Skip to content

Rajono savivaldybei – „Auksinės krivūlės“ apdovanojimas

MI informacija

Švenčiant Lietuvos vietos savivaldos dieną, jau septintus metus „Auksinės krivūlės“ apdovanojimais už ryškiausias iniciatyvas ir darbus, Vilniuje pagerbtos Lietuvos savivaldybės. Iškilmingos „Auksinės krivūlės 2012“ ceremonijos metu Nacionaliniame operos ir baleto teatre spalio 5-osios vakarą 13 ministerijų paskelbė savo nominuotą „Auksinės krivūlės“ laureatą – labiausiai tam tikroje srityje pasižymėjusią savivaldybę – bei įteikė apdovanojimus.

Lietuvos savivaldybių asociacijos (LSA) organizuotame renginyje svarbiausią Lietuvoje savivaldos srities apdovanojimą pelnė ir Ignalinos rajono savivaldybė. Rajonui merui Broniui Ropei buvo įteiktas „Auksinės krivūlės“ apdovanojimas ir padėka „Už 2011–2012 m. įgyvendintus projektus, susijusius su aplinkos apsauga“. Nominaciją įsteigė Aplinkos ministerija. Krivūlę įteikdamas viceministras Stanislovas Šriūbėnas akcentavo rajono savivaldybės atliktus didelius darbus, susijusius su aplinkos gerinimu, dviračių takų tiesimu, ežerų valymu bei daugiabučių renovavimu. Meras B. Ropė dėkojo už tokį garbingą įvertinimą ir kvietė visus atvykti į kurortinę Ignaliną, kuri keičiasi, gražėja ir turi daug ateities vilčių. Meras džiaugėsi, kad tai jau antroji „Auksinė krivūlė“, dar vienas apdovanojimas buvo gautas prieš dvejus už saugiausios savivaldybės nominaciją. 2006 m. mero B. Ropės nuopelnai savivaldai buvo įvertinti „Auksinės krivūlės riterio“ apdovanojimu.

Šventiniame apdovanojimų renginyje taip pat dalyvavo rajono savivaldybės tarybos, savivaldybės administracijos atstovai. Apdovanojimų ceremonijai iškilmingumo suteikė operos solistų pasirodymai, baleto šokėjų programos.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje