Skip to content

Ieškome talentų!

MI informacija

Minint Vaiko teisių konvencijos priėmimo metines ir atkreipiant visuomenės dėmesį į vaikų problemas rajone, skatinant vaikus susipažinti su savo teisėmis, pareigomis, domėtis mokslo ir meno pasiekimais, spalio 15 d. rajono savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu Nr. V2-762, lapkričio 19–24 d. rajono ugdymo ir vaikų globos įstaigose skelbiama Vaiko teisių apsaugos savaitė. Savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyrius, kaip ir kasmet,  organizuoja Jaunųjų talentų konkursą.

Konkurso metu bus atrinkta ir apdovanota 20 vaikų ir jaunuolių, labiausiai pasižymėjusių 2011–2012 mokslo metais intelektualinėje, kultūrinėje, meninėje veikloje, rajoninių, zoninių ir respublikinių olimpiadų nugalėtojų, įvairių konkursų prizinių vietų laimėtojų.

Kandidatus apdovanojimams iki lapkričio 8 d. gali siūlyti kultūros, ugdymo, globos įstaigos, nevyriausybinės organizacijos ir pavieniai asmenys.

Būtina pristatyti išsamias kandidatų veiklos charakteristikas, kurias sudaro: pristatomo asmens veiklos aprašymas, iliustracinė medžiaga, atsiliepimai spaudoje, dokumento, patvirtinančio pasiektą laimėjimą 2011–2012 mokslo metais, kopiją (savivaldybės administracijos 36 kab., tel. 52045).

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje