Skip to content

Iš policijos suvestinių…

MI informacija

Kyšis „įstrigo“

Spalio 30 d. Ignalinoje, Atgimimo g., 20-metis Gaveikėnų k. gyventojas  J. L., siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad lengvąjį automobilį „Kia Carens“ vairavo neblaivus (0,76 prom.), rajono policijos komisariato pareigūnams pasiūlė 1500 Lt kyšį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vėl siautėja sukčiai

Spalio 26 d., apie 16 val., ignalinietei A. K. paskambinęs ir prisistatęs FNTT tyrėju asmuo apgaulės būdu iš jos išviliojo elektroninės bankininkystės prisijungimo kodus, kuriais pasinaudojus, iš kredito bendrovių UAB „Moment Credit“ ir UAB „4Finance“ paėmė greituosius kreditus. Nukentėjusiajai padaryta 2700 Lt žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Ant kelio – stirnos

Spalio 31 d., kelyje Ignalina–Švenčionys, R. J. vairuojamu automobiliu „Citroen“ partrenkė į kelią išbėgusią stirną. Eismo įvykio metu apgadintas automobilis, stirna pabėgo.

Lapkričio 1 d., miško kelyje Zarasai–Dūkštas, V. O. vairuojamu automobiliu „Mercedes Benz A 180 CDI“ trenkėsi į stirną, išbėgusią į važiuojamąją kelio dalį. Stirna pabėgo, išdaužtas automobilio priekinis stiklas.

Mirtis namuose

Lapkričio 1 d. Grybėnų k. gyventoja pranešė, kad savo namuose rado mirusį 67-erių P. R. Kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Girti“ pedalai

Spalio 28 d., Naujasodžio k., neblaivus (1,04 prom.) 37-erių to paties kaimo gyventojas V. J. vairavo dviratį, olapkričio 1 d. Dietkauščiznoje dviratį neblaivus vairavo 31-erių E. M.

Liepsnojo pirtys

Ignalinos PGT pranešė, kad spalio 27 d., 18.30 val., pranešta, kad Sabališkės k. (Ignalinos sen.) dega V. K. pirtis (sauna). Atvykus ugniagesiams, degė pirties stogo perdanga. Išdegė ir buvo išardyta apie 4 m2 stogo perdangos. Pirtis medinė, apkalta lentelėmis, elektrifikuota, stogas iš šiferio.

Apie 23.50 val. pranešta apie dar vienos pirties gaisrą Rimšės sen., Mačionių k. Ten liepsnojo M. Š. pirtis (sauna). Atvykus Visagino ugniagesiams, pirtis degė atvira liepsna, buvo bebaigianti sudegti, sukritę stogas ir perdanga. Medinė pirtis sudegė visiškai. Pirtis iš medinių rąstų.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje