Skip to content

Iš policijos suvestinių…

MI informacija

Vagystės

Lapkričio 10 d. ignalinietė pranešė, kad Ignalinoje, Vilniaus g., išmušus jai priklausančio gyvenamojo namo lango dvigubą stiklą, buvo įsibrauta į vidų ir iš sandėliuko pavogtas aliumininis 40 litrų talpos bidonas, o iš nerakinamo lauko sandėliuko – kirvis. Žala – 180 Lt. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta.

Lapkričio 11 d., apie 12 val., Ignalinoje, Technikos g., pritaikius raktą, įsibrauta į ignaliniečiui priklausančią automobilių plovyklą ir iš patalpose esančios dėžutės pagrobta 1500 litų. Apsaugos signalizacija įrengta, tačiau nebuvo įjungta.

Nubaustas advokatas

Dar balandžio 26 d., apie 9 val., rajono policijos komisariate 68-erių advokatas Romanas Bareika savo reiškiamais žodžiais įžeidė atliekančio tarnybines pareigas uniformuoto policijos pareigūno garbę ir orumą. Savo veiksmais jis padarė pažeidimą, numatytą Administracinių teisės pažeidimų kodekso 187 str. 2 d. (policijos pareigūno garbės ir orumo įžeidimas).

Teismas pripažino advokatą kaltu, padarius administracinį teisės pažeidimą, ir paskyrė jam nuobaudą – 300 Lt baudą.

Smurtas

Lapkričio 10 d. Ignalinoje, asmeninio konflikto metu, sūnus sukėlė fizinį skausmą savo tėvui, o kitą dieną pastarąjį bandė smaugti, grasino nužudyti.Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Girti“ pedalai

Lapkričio 11 d. Ceikiniuose neblaivus 41-erių A. C. (1,65 prom.) vairavo dviratį. Pažeidėjui surašytas protokolas.

Skenduolis

Lapkričio 8 d.nedideliame tvenkinyje Kalviasalio k. (N. Daugėliškio sen.) rastas paskendęs 58-erių R. P. Kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje