Skip to content

Iš policijos suvestinių…

MI informacija

 

Vagystės

Lapkričio 13 d. Utenos r. gyventojas pranešė, kad miško sklype Kylatrakio k. išpjauta ir pagrobta 10 medžių. Nukentėjusiajam padaryta 400 litų turtinė žala.  Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną ignalinietis pranešė, kad įsibrauta į jam priklausantį lengvąjį automobilį BMW 525, stovėjusį automobilių stovėjimo aikštelėje Ligoninės gatvėje, ir iš jo salono pagrobta CD magnetola „Panasonic“ ir 80 amperų akumuliatorius. Žala – 350 Lt. Garsinė signalizacija įrengta, automobilis nedraustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lapkričio 14 d. Dūkšte, Geležinkelio g., nuo UAB „Artera“ priklausančio pastato rampos nuardyta ir pavogta apie 300 vnt. metalinių plytelių bei, išlaužus katilinės metalinių durų pakabinamą spyną, pavogtos katilo durelės. Žala – apie 1500 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Visaginietė pranešė, kad Dūkšto sen., prie Didžiasalio k. esančiame miške, nupjauta ir pavogta apie 17 pušų. Žala – apie 1000 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Dvigubas radinys

Lapkričio 15 d. kelyje Dūkštas–Rimšė, ties posūkiu į Rojaus k., pastebėtas be jokių asmenų stovintis automobilis „Plymouth Grand Voyager“ su nuleista priekine keleivio pusės padanga. Mašinoje buvo dėžės su cigaretėmis.  

Promilės prie vairo

Lapkričio 14 d. ignalinietis pranešė, kad pavogtas automobilis „VW Passat“. Aiškinantis įvykio aplinkybes paaiškėjo, kad automobilį pranešėjas paskolino 21-erių draugui M. P., kuris, būdamas neblaivus ir neturėdamas teisės vairuoti, „Pasatą“ gainiojo Ignalinoje, Aukštaičių g. Transporto priemonė sulaikyta.

Tą pačią dieną Ignalinoje, Vasario 16-osios g., neblaivus 19-metis M. Č. (1,28) vairavo automobilį. Pažeidėjui surašytas protokolas.

Lapkričio 12 d. Rimšėje neblaivus 60-metis H. M. mynė dviračio pedalus (0,63 prom.). Pažeidėjui surašytas protokolas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje