Skip to content

Skelbiama akcija „Pasidalinkime“

MI informacija

Siekiant didinti visuomenės pasitikėjimą Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir jo struktūrinių padalinių (policijos komisariatų) policijos pareigūnais ir matant pareigą teikti pagalbą nepasiturintiems ir sunkiai besiverčiantiems asmenims, Utenos apskrityje skelbiama akcija „Pasidalinkime“, kuri kasmet vyksta nuo lapkričio 2 d. iki gruodžio 31 d.

Šia akcija siekiama formuoti teigiamą visuomenės požiūrį į policijos pareigūnus, skatinti policijos darbuotojų iniciatyvą teikti socialinę pagalbą gyventojams, naujų ir nestandartinių darbo bei kasdienės veiklos sprendimų ieškojimą, jų taikymą vykdant pareigybių aprašymuose nustatytas funkcijas.

Policininkai turi galimybę padovanoti nepasiturintiems (sunkiai besiverčiantiems) asmenims tinkamą eksploatuoti ir nereikalingą daiktą.

Utenos aps. VPK jo struktūrinių padalinių (policijos komisariatų) viešosios policijos prevencijos padalinių pareigūnai (apylinkės inspektoriai) pagal savo aptarnaujamas teritorijas, bendradarbiaudami kartu su seniūnijų darbuotojais (savivaldybių administracijose – su socialiniais darbuotojais) iki gruodžio 7 d. surenka informaciją apie aptarnaujamoje teritorijoje gyvenančius nepasiturinčius (sunkiai besiverčiančius) asmenis ir jiems reikiamus daiktus ir šią informaciją perduoda Utenos aps. VPK. Tuomet iki gruodžio 31 d. pagal poreikį bus organizuojamas turimų daiktų perdavimas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje