Skip to content

Iš policijos suvestinių…

MI informacija

Vagystės

Lapkričio 17 d. vilnietė pranešė, kad 2012-11-17 atvykusi į jai priklausančią sodybą Mielagėnų sen. Miečionių k., pastebėjo, kad yra išdaužtas jos ūkinio pastato langelis, o įsibrovus į vidų, pagrobtas elektrinis oblius ir įvairūs statybiniai instrumentai. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta.

Lapkričio 20 d. Žuvininkystės tarnybos prie Žemės ūkio ministerijos Utenos poskyrio vyresnysis specialistas pareiškė, kad nuo 2012-11-19 iki 2012-11-20 Lūšių ežere pagrobti 6 statomi tinklaičiai. Žala – 2000 litų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Lapkričio 11 d. Dūkšte R. K. kumščiu apie 5–6 kartus trenkė savo sugyventinei į kairįjį smilkinį, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. R. K. sulaikytas 48 valandoms.

Lapkričio 16 d. Kazitiškio gyventoja pranešė, kad konflikto metu ją sumušė vyras. Nustatyta, kad neblaivus G. P. (1.54 prom.) konflikto metu daugiau nei du kartus sudavę žmonai per veidą. Jai nustatytas 1.59 prom. girtumas. Konflikto metu namuose buvo mažametis vaikas, kurį sutiko prižiūrėti kaimynė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. G. P sulaikytas 48 valandoms.

Tą pačią dieną Girminiuose neblaivus V. Š. (2.04 prom.), pagriebęs už kaklo, bandė smaugti savo tėvą, po to kartą sudavė su kėde per galvą, taip sukeldamas jam fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. V. Š. sulaikytas 48 valandoms.

Girti pedalai

Lapkričio 16 d. Tverečiaus sen., Čepeliškės k., 64-erių A. G. dviratį vairavo neblaivus (0,94 prom.). Surašytas protokolas.

Kvapai

Lapkričio 20 d. Didžiasalyje, gyventojos F. A. namuose kratos metu  rasta ir paimta apie 27,20 litrų namų gamybos stiprių gėrimų ir apie 50 litrų brogos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas

Tą pačią dieną Mėčionių k., J. B. namuose ieškant vogtų daiktų ir atliekant sankcionuotą kratą, rasta ir paimta 5 litrų talpa, kurioje buvo apie 2 litrus skysčio, turinčio specifinį alkoholio kvapą, ir 2 litrų talpa su 200 g skysčio, turinčio specifinį alkoholio kvapą.

Gaisrai

Lapkričio 19 d., apie 5 val. pranešta, kad Linkmenų sen. Stripeikių k. dega R. B. individualus gyvenamasis namas. Atvykus į vietą, gyvenamojo namo patalpoje degė po krosnimi esantys rąstai. Įvykis tiriamas.

Lapkričio 20 d., apie 6,57 val. pranešta, kad Ignalinoje, Budrių g. 42,  N. V. gyvenamajame name ant išorinės lauko sienos kibirkščiuoja laidai. Atvykus ugniagesiams rasta, kad nuo kibirkščiuojančių laidų yra užsidę  apie 1 m2 medinės sienų apdailos. Gaisrą su automobilio gesintuvu likvidavo pilietis. Priežastis – elektros įrangos įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimai, (pastatų) elektros instaliacijos gedimai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje