Skip to content

Iš policijos suvestinių…

MI informacija

 

Pirmoji gaisro auka

Lapkričio 22 d., apie 18.23 val. pranešta, kad Petriškėje dega gyvenamasis namas. Atvykus ugniagesiams, pastatas traškėjo atvira liepsna, namo stogas jau buvo sukritęs. Apie 20.45 val. numalšinus liepsnas, gaisravietėje rastas apdegęs 47-erių namo savininko B. V. kūnas. Sudegė šiferinis pastato stogas, išdegė namo vidus. Gaisrą gesino Ignalinos PGT, Linkmenų ir Daugėliškio priešgaisrinės pajėgos. Įvykis tiriamas.

Vyras gyveno vienas, už skolas jam buvo išjungta elektra, tad manoma, kad gaisras kilo dėl neatsargumo – nuo cigaretės arba žvakės, kurią namo savininkas degino, kad pasišviestų. Ar buvo blaivus, nustatys atliekama ekspertizė. Šiemet tai pirmoji gaisro auka rajone, pernai gaisruose sudegė ar užtroško dūmuose 4 žmonės.

Kyšis

Lapkričio 22 d. apie 10.20 val. Rimšėje sustabdytas automobilis „VW Passat“ su priekaba, kuriai nebuvo atlikta privalomoji techninė apžiūra. Automobilio vairuotojas, 77-erių visaginietis G. K., norėdamas išvengti administracinės atsakomybės už padarytą pažeidimą, pareigūnams atkišo 60 Lt kyšį. Automobilio apžiūros metu dar rastas ir paimtas 0,5 l talpos butelis, kuriame kliuksėjo apie 0.4 l gelsvo skysčio su specifiniu „naminės“ kvapu. Dėl papirkimo G. K. apklaustas ir pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal BK 227 str. 4 d.

Kvaišalai

Lapkričio 22 d. Ignalinoje, Vasario 16-osios g., pastebėtas 20-metis A. Ž., gyvenantis Palūšėje, kuris įtartas apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų, todėl buvo pristatytas į Ignalinos ligoninės Priėmimo skyrių. Ten išties nustatyta, kad jis yra vartojęs marichuaną ir opiatus. Surašytas protokolas.

Smurtas

Dar lapkričio 14 d. Didžiasalio gyventojas pranešė, kad, 21-erių sūnus A. M. prieš jį panaudojo fizinį smurtą, suduodamas ne mažiau 5 smūgių rankomis ir kojomis į įvairias kūno vietas ir tuo sukeldamas pareiškėjui fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas

Promilės

Lapkričio 25 d. Ignalinoje, Turistų g. ties degaline „Lukoil“, sustabdytas automobilis „Subaru Legacy“, kurį akivaizdžiai neblaivus (girtumą pasitikrinti atsisakė) vairavo 29-erių ignalinietis J. V. Jis pristatytas į policijos komisariatą, kad išsiblaivytų ir būtų surašytas protokolas.

Lapkričio 23–25 d. dviračių pedalus mynė neblaivūs: Linkmenyse – šio kaimo 56-erių gyventojas R. P. (1.10 prom.), Ignalinoje, Geležinkelio g. – 66-erių A. S. (0.53 promilės), Kazitiškyje – to paties kaimo 59-erių gyventojas P. J. (1.11 prom.), N. Daugėliškyje – to paties kaimo 44-erių gyventojas A. G. (1.67 prom.). Visiems surašyti protokolai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje