Skip to content

Specialiai „Mūsų Ignalinai“ Numerologinė prognozė 2013 metams

MI informacija

2013-ieji – sugriovimo ir kūrimo metai.

Metų pobūdis – taikdarystė.

Šūkis – naudok savo meistriškumą.

Principas – sukurti ateities pamatus.

Prigimtis – naujo bendravimo modelio įgyvendinimo pradžia.

Kliūtis – tinginystė, pasyvumas, nepasitikėjimas.

Problema – nemokėjimas įvertinti jėgų, perdėti reikalavimai viskam.

Ypatumas – žmonijos egocentriškumo liga.

Užduotis, tikslas –  ugdyti  tolerantiškumą, kantrumą, gebėjimą pabaigti pradėtus darbus.

Pagrindinės metų pamokos – išmokti kurti gyvenimo harmoniją, išlaikyti vidinį balansą, realizuoti savo talentus.

Atėjo tikrų permainų metas, metas griauti ir kurti, kažką rimtai pakeisti savo gyvenime. Sveikintini bet kokie pokyčiai. Daugeliui galimas darbo arba gyvenamosios vietos pakeitimas. Kas įvyks, viskas bus Jūsų naudai.

Šeimose turėtų vyrauti harmonija ir supratimas. Jei šeima 2013 m. iširs, reiškia santuoka buvo klaidinga. Savaime aišku, kad tuoktuvėms 2013 m. itin palankus laikas. 2013 m. – geri meilei, didelė tikimybė surasti antrąją pusę tiems, kas jos ieško. Kas jau padavė pareiškimą tuoktis, tai kuria šeimą Dievo valia.

Dažnai tam, kad kažką sukurtum, reikia kažką sugriauti. Verta prisiminti, kad šventa vieta tuščia nebūna. Jei vietoje sugriauto nieko naujo sukurti negalite, tai ir negaiškite laiko. Tai ženklas iš viršaus, kad laikas keisti savo tikslus ir siekius, kurti naują gyvenimo modelį.

Šiemet lengva bus suprasti, ką iš tikrųjų reiškia rūpintis savimi ir artimaisiais. 2013-ieji tikrai negailės mums pamokų šiuo klausimu.

Tiesa, ne visus planus galima bus įgyvendinti. Kad nebūtų nusivylimų, verta viską dar kartą įvertinti ir jei bus sunkumų ar trukdžių, išmokti lankstumo, nebijoti keisti kryptį.

Ar Jūsų svajonės realios? Realios visada pildosi. Jei nesipildo, reiškia negerai svajojote. Gal perlenkiate lazdą? 2013 m. – puikus laikas mokytis svajoti.

2013 m. palanku daugiau laiko skirti naujoms žinioms, kūrybai bei dalykinei veiklai, viską daryti nekenkiant sveikatai ir asmeniniam gyvenimui. Neverta prisiimti daug įsipareigojimų ir didelės atsakomybės.

Ne visiems tai bus lengvi metai, bet visada verta prisiminti, kad nelengvas periodas greitai pasibaigs ir – išlaikyti ramybę. Jei 2013 m. turėsite sunkumų, tai nebijokite savo darbais pasidalinti su partneriais, tai padės jums išsaugoti sveikatą.

Metų misijalavinti kūrybiškumą, mokytis tikro rūpestingumo, nepasiduoti manipuliacijoms.

Šie metai ypatingi kūrybos darbuotojams, pedagogams, socialinės sferos darbuotojams, medicinos atstovams, visiems, dirbantiems restoranų ir viešbučių versle, maisto gamyboje.

Metai svarbūs ir politikams, ir kariškiams. Išlieka didelė karų ir įvairių neramumų tikimybė (ne Lietuvoje). Gamta irgi mūsų negailės, galimi įvairūs kataklizmai ir anomalijos. Tęsiasi Žemės apsivalymo metai.

ATMINTINĖ. Jei nusiteiksime blogiems įvykiams, jų ir sulauksime. Svarbu išlaikyti ramybę ir blaivų mąstymą, nusiteikti pozityviems įvykiams ir nepasiduoti masinei psichozei. Prisiminkime, kad patys kuriame savo gyvenimą. Negera valdžia? Patys ją išrinkome. Viską renkamės patys. Taip, yra neišvengiamų dalykų, bet savo elgsena, darbais, mintimis daug ką įmanoma jei ne visiškai pakeisti, tai arba sustiprinti, arba sušvelninti.

Trumpa I pusmečio apžvalga

Sausis – ypatingas periodas – sausio 8–9 d. Įvairių netikėtumų gali būti sausio 13–15 d. Sausio 17 ir 26 dienos pasauliui gali atnešti staigmenų. Nelengvas periodas – sausio 22 ir 24 d. Sausį svarbu netingėti. Kaip metus pradėsi, taip juos ir pragyvensi. Vengti negatyvių nuotaikų.

Vasaris – ypatinga bus vasario 9 d. Ypatingos ir vasario 10, 12, 14 ir 23 d. Prisiminkime, kad vasario 10 d. prasideda kinų Naujieji metai. Ši diena darys didelę įtaką visiems metams. Po jos palankiausia pradėti įgyvendinti bet kokius projektus.

Kovas – ypatingos bus kovo 11, 13 ir 31 d. Šį mėnesį gali vyrauti žmonių nesveikos ambicijos, pernelyg dideli reikalavimai viskam. Gali tekti riboti kaip save, taip ir kitus. Kad išvengtumėte negatyvių pasekmių, nepasiduokite manipuliacijoms. Ypač būkime atsargūs Velykų dieną (kovo 31 d.). Įdomu tai, kad stačiatikių Velykų diena (kovo 5 d.), kaip ir katalikų Velykų diena, yra ypatinga. Ypatingos dienos, kai mes visi gauname atpildą už savo padarytus darbus. Kas darė gerus – gauna palaikymą iš viršaus, kas darė kitaip – kitaip ir gauna.

Balandis – ypatingos balandžio 1, 3, 10, 12–14, 19, 21, 23, 30 d. Mėnuo žada būti aktyvus. Svarbu netinginiauti. Palanku lavinti savo kūrybinius gebėjimus.

Gegužė  – ypatingos dienos – gegužės 2, 5, 11, 20, 31 d. Ką gi Visata mums paruošė? Gegužė – labai stiprus mėnuo. Laimės stipriausi. Gerai seksis griovimo darbai.

Birželis – ypatingos1, 3, 6, 10, 30 d. Produktyviausias metų mėnuo. Visi pradėjimai turi būti sėkmingi. Tik nepasiduokite nuotaikoms ir būkite aktyvus. Geras metas kurti ateities planus. Metas, kai bus proga išmokti įvertinti savo jėgas ir pasitikėti savimi.

Mielai pasidalinsiu savo paskaičiavimais antram pusmečiui birželio mėnesį.

Individualios prognozės

Kiekvienas žmogus turi skaitmeninę charakteristiką. Siūlau sudėti gimimo datos skaitmenis, o  gautą rezultatą sumuoti iki vienaženklio skaičiaus. Pavyzdžiui, jei gimėte 1979-08-23, skaičiuokite taip: 1 + 9 + 7 + 9 + 8 + 2 + 3 = 39 = 3 + 9 = 12 = 1 + 2 = 3. Kad ir koks rezultatas būtų, vis tiek tai bus tinkamas metas meilei, šeimos kūrimui arba ryšių sustiprinimui.

Jei susumavę gavote:

1 (10) – Jums geriausias mėnuo turi būti balandis. Tad visus svarbius darbus galite planuoti šį mėnesį. Tik nieko negalima pradėti, todėl kad gegužę Jūsų gali laukti įvairūs netikėtumai ir ne visi jie gali būti malonūs. Liepą geriau niekur toli neišvykti. Mėnuo gali būti ne itin malonus.

2 (11) – Geri mėnesiai balandis ir gegužė. Gegužė tinka kaip darbui, taip ir poilsiui. Rugpjūtį galite sulaukti įdomių pasiūlymų arba netikėtų pokyčių gyvenime. Atostogoms tinka sausis arba spalis. 

3 (12) – Jei kažką norėjote pabaigti arba sugriauti – pirmyn kovo mėnesį. Birželį galite drąsiai bet ką pradėti. Ilsėtis geriausia rugsėjį, tik patartina niekur toli neišvykti. Daugiau laiko skirkite šeimai.

4 – Šiemet Jums reikės daug stiprybės, nes pokyčių Jūs nemėgstate, o jie bus neišvengiamai. Būkite atsargūs liepos mėnesį. Atostogoms tinka kovas ir rugsėjis.

5 – Jūsų mėnesiai – sausis ir spalis. Atostogauti galite bet kokį mėnesį, išskyrus rugpjūtį. Tik nežinau, ar turėsite noro ir laiko atostogoms, nes Jūs labai mėgstate pokyčius ir Jums turi gerai sektis.

6 – Jums šie metai turi būti labai geri, nes tai, ko kiti šiais metais turi išmokti, Jūs jau mokate, reiškia turite puikią galimybę tobulėti. Jūsų ypač sėkmingi mėnesiai – vasaris ir lapkritis. Atostogos nepalankios rugsėjį. Šiaip Jūs – šių metų numylėtiniai, jums prognozuojamas stabilumas visais aspektais.

7 – Jums tikrai teks nemažai mąstyti. Būtent jums tikriausiai teks keisti gyvenimo modelį. Geri mėnesiai – sausis ir spalis. Gruodį atsargiau, gali būti daug nusivylimų dėl įžeistų ambicijų ir nepasiteisinusių lūkesčių. Atostogoms tinka bet koks mėnuo, išskyrus liepą.

8 – Jums galioja viskas, kas pasakyta šešetukams.

9 – Jūsų mėnesiai – kovas ir gruodis. Kaip ir vienetukams, metai gali būti ne itin malonūs. Kurti, tikriausiai, nelabai seksis, bet griauti seksis puikiai. Jei yra atgyvenusių ryšių, nereikalingų Jums dalykų, kurių seniai norėjote atsikratyti, tai šiais metais turite puikią galimybę tai padaryti.  Atostogauti geriau birželį.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje