Skip to content

Raginame bendradarbiauti su kaimynais

MI informacija

Ilgėjančiomis dienomis, vis sparčiau artėjant pavasariui, rajono policijos komisariato pareigūnai, kartu su Meironių k. bendruomenės pirmininke Irena Lukoševičiene, surengė susitikimą su Meironių bendruomenės nariais. 

Tai buvo įdomus susitikimas neoficialioje aplinkoje, nes jis vyko Meironų bendruomenės pirmininkės I. Lukaševičienės jaukiuose namuose, draugiškoje ir kasdienėje aplinkoje, o joje geriau vienas su kitu susipažįstame.

Bendruomenės pareigūnės Jūratė Pernavienė ir Erika Bindoriūtė, kartu su apylinkės inspektoriumi Sauliumi Dinda, susitikimo metu kalbėjo nusikaltimų ir kitų teisės pažeidimų prevencijos klausimais, aiškinosi bendruomenės narių problemas viešosios tvarkos užtikrinimo srityje, priminė saugaus elgesio kelyje ir gyvūnų laikymo taisykles, reikalavimus dėl saugaus važiavimo dviračiais, atšvaitų ir liemenių naudojimo svarbą tamsiu paros metu, kalbėjo apie saugios kaimynystės idėją.

Susitikimo metu netrūko rimtų kalbų ir linksmų emocijų, buvo pateikti atsakymai į visus bendruomenei aktualius klausimus. Pareigūnai ragino bendradarbiauti su kaimynais, siekti savo aplinką padaryti saugesne vieta, kurioje gera gyventi, dirbti, pramogauti ir ilsėtis.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje