Skip to content

Aistros dėl autobusų parko nerimsta

Kai praėjusį šeštadienį iš Ignalinos autobusų stoties į reisą Ignalina–Rimšė 11.20 val. neišvyko autobusas, jau tą pačią, nors ir poilsio, dieną į mūsų laikraščio žurnalistą kreipėsi net keli keleiviai, eilinį kartą išlieję pasipiktinimą autobusų parko vadovybe. Nes keleiviai nesulaukė autobuso ir numatytu laiku negalėjo patekti ne tik į Rimšę, bet ir artimiausius kaimus.

Vienas „už borto“ likęs keleivis teigė atvykęs iš Vilniaus, būtinai privalėjo patekti  Rimšę, bet autobusų stoties dispečerė pranešė, kad minėto reiso autobusas dėl gedimų net iš autobusų parko negalėjo išvykti, o pakeisti jį nebuvo kuo. Tad keleiviui pasiūlyta važiuoti tik 17.20 val. Pasipiktinusiam keleiviui dispečerė pasiūlė geriau kreiptis į autobusų parko direktorių, nes ji čia niekuo dėta. Pasak keleivio, jis tai ir pabandė padaryti, bet parko vadovo telefonas tylėjo. Tuomet keleivis savo pasipiktinimą ir „išliejo“ laikraščio žurnalistui teigdamas, kad jam tenka visuomeniniu transportu vykti į įvairias Lietuvos vietoves, bet panašios betvarkės, kaip Ignalinoje, nebuvo sutikęs. Tai kam iš viso reikalinga tokia įmonė? Negi negalima priversti tokio autobusų parko vadovo, kad jis sąžiningiau vykdytų savo pareigas?

Panašias pretenzijas tą pačią dieną autobusų parko vadovams pareiškė ir kiti autobuso nesulaukę rajono gyventojai, teigdami, kad dažnai, o ypač sekmadieniais, negali parvykti  namus autobusu, 17.20 val. išvykstančiu reisu Ignalina–Mažėnai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje