Skip to content

Vilniuje pranokome patys save

MI informacija

 

Kovo 2 d. mūsų mokyklos mokiniai Vilniuje pradėjo varžybas pirmoje badmintono lygoje, skirtoje pradedantiesiems, kuriose žaidė mūsų moterų ir vyrų dvejetai, vadinamieji miksai (mergina ir vaikinas).

Šios lygos varžybos susideda iš ketverių varžybų, kurios vyks kas mėnesį ir bus sumuojami asmeniniai rezultatai, o turo gale bus apdovanojami geriausi lygos žaidėjai – moteris ir vyras. Pirmose varžybose nustebinome patys save ir iškovojome aukščiausias vietas.

Nugalėtojais tapo Dūkšto vidurinės mokyklos moterų dvejetas Sandra Damaškaitė ir Agnė Varnaitė (tarp 7 porų), o vyrų dvejetas (Karolis Alėjūnas ir Žilvinas Puodžius) buvo pirmas tarp 6 porų.

Miksų kategorijoje pirmąją vietą užėmė S. Damaškaitė ir Ž. Puodžius, o antrąją vietą – A. Varnaitė ir K. Alėjūnas (tarp 13 komandų).

Kitos varžybos, taip pat Vilniuje, vyks balandžio 6 d., į kurias važiuosime kaip favoritai ir turėsime ginti savo pirmose varžybose iškovotas vietas. Esame informuoti, kad balandį žais daugiau ir stipresnių varžovų, nei buvo kovo 2 d.

Dėkojame Petrui Keperšovui, kuris padeda mums keliauti į varžybas ir visada palaiko sportuojantį
jaunimą.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje