Skip to content

IKSC tapo respublikinio konkurso prizininku

Lietuvos savivaldybių sporto mokymo įstaigų vadovų asociacija šiemet surengė lietuvos sportininkų ugdymo centrų konkursą, kurio rezultatai praėjusią savaitę buvo susumuoti Švietimo ir aukštojo mokslo ministerijoje. Malonu, kad tarp konkurso laureatų pateko ir Ignalinos kultūros ir sporto centras, kuris antroje sporto ugdymo centrų grupėje iškovojo antrąją vietą ir pelnė laureatų taurę, kuri buvo įteikta IKSC direktoriui Darginui Mikėnui.

Jis, parsivežęs šį garbingą apdovanojimą, MI papasakojo, kad šiemet pirmąkart surengtas konkursas susilaukė didelio dėmesio ir jo laureatų apdovanojime dalyvavo Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė, Švietimo ir aukštojo mokslo viceministrė Edita Tamošiūnaitė, taip pat Kūno kulturos ir sporto departamento bei Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro atsakingi darbuotojai.

Už šį aukštą apdovanojimą D. Mikėnas yra dėkingas visiems IKSC treneriams, bendrojo lavinimo mokyklų fizinio lavinimo mokytojams ir jų auklėtiniams. Tai dar kartą patvirtina, kad rajone kūrybingai ugdoma įvairių sporto šakų meistrų pamaina, kuri garsina rajoną įvairiose prestižinėse respublikinėse bei tarptautinėse varžybose.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje