Skip to content

Šiandien ir rytoj – maisto rinkimo akcija

MI informacija

 

Balandžio 12–13 d. Lietuvoje, taip pat ir Ignalinoje, vyks jau tradicine tapusi pavasarinė maisto produktų rinkimo akcija. Akciją organizuoja labdaros ir paramos fondas „Maisto bankas“, bendradarbiaudamas su Ignalinos rajono savivaldybe ir nevyriausybinėmis organizacijomis. Akcijos tikslas – atkreipti dėmesį į sunkiausiai gyvenančius mūsų bendruomenės narius (nepasiturinčias gausias šeimas, neįgaliuosius, vyresnio amžiaus žmones) ir paremti juos maisto produktais.

Lietuvoje „Maisto banko“ akcija vyksta dukart per metus. Praėjusios rudeninės „Maisto banko“ akcijos metu 52 Lietuvos miestų gyventojai 329 prekybos centruose nepasiturintiems žmonėms paaukojo 144 tonas ilgai negendančių maisto produktų už 800 tūkst. Lt. Dosnūs buvo ir mūsų rajono gyventojai, ženkliai prisidėję prie rudeninės „Maisto banko“ akcijos.

Vykdant „Maisto banko“ akciją, bendradarbiauja 297 socialinės įstaigos ir organizacijos, akcijoje talkina daugiau nei 6300 savanorių – moksleivių, nevyriausybinių organizacijų aktyvistų.

Organizatoriai

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje