Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

 

Kliudė ir pabėgo

Balandžio 11 d., 15.33 val., Ignalinoje, Ateities g., neblaivi 40-metė ignalinietė V. C. (2,32 prom.), vairuodama automobilį „Audi 100“, jo nesuvaldė, atsitrenkė į stovėjusi automobilį „Hyundai“ ir iš eismo įvykio vietos pasišalino. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadinti automobiliai. Surašytas protokolas.

Kvapai

Balandžio 12 d. Didžiasalyje, Agarinio g., gyventojos bute buvo atlikta krata, kurios metu rasta ir paimta apie 6,5 litro skaidraus skysčio, turinčio specifinį naminės degtinės kvapą, aparatas naminei degtinei gaminti bei apie 50 l raugo.Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gavo baudą

Aplinkosaugininkai guviai reagavo į daugėliškėnų kolektyvinį skundą, kad žinomas N. Daugėliškio ūkininkas srutas veža ant kalno už neveikiančio vandentiekio bokšto ir pila ant sniego, o tai yra draudžiama. Aplinkos apsaugos Ignalinos agentūros vedėjas Petras Kazakevičius informavo, kad ūkininkas nubaustas 800 Lt bauda, jis įpareigotas sutvarkyti užterštą aplinką. Vedėjas dar būkštavo, kad srutos su tirpstančiu sniegu gali nuo stataus kalno tekėti tiesiai į miestelį.

Pagal galiojančią lengvatą pažeidėjams, jei kaltininkas per 10 dienų sumokės pusę gautos baudos, antra pusė jam bus dovanota.

Parengė Jonas BALTAKIS

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje