Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

 

Vagystės

Balandžio 22 d. 63-ejų Ignalinos m. Saulėtekio g. gyventoja S. Š., pranešė, kad dar 2013-04-16 d., apie 18 val., pastebėjo, jog buvo įsibrauta į jai priklausančią gyvenamojo namo dalį ir pagrobtos dvi auksinės grandinėlės. Žala tikslinama.

Balandžio 23 d., apie 21.40 val., 67-erių moteris užsuko apsipirkti į Ignalinoje, Geležinkelio g., esančią parduotuvę. Savo dviratį ji paliko prie parduotuvės. Išėjusi po 10 min., dviračio neberado.

Balandžio 27 d. 48-erių G. B., gyv. Ignalinoje, Laisvės g., pranešė, kad iš dalinai sugriuvusio garažo, esančio šalia negyvenamos sodybos Linkmenyse, pagrobti 2 ritiniai po 100 kg aliuminio vielos. Žala – 700 litų. Turtas draustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Siekdami užkirsti kelią vagystėms, rajono PK pareigūnai pataria rajono gyventojams patiems pasirūpinti savo nuosavybės apsauga – apsitverti teritorijas, įrengti angarus technikai ir turtui apsaugoti, pagal galimybes įsirengti signalizaciją, tik tuomet bus galimybė išvengti arba sumažinti materialinius ir moralinius nuostolius.

Bandė kartis

Balandžio 22 d., apie 21 val., Švenčionių r. PK laikino sulaikymo patalpoje, užrišęs ant grotų megztinį, bandė pasikarti iš Ignalinos atvežtas neblaivus 41-erių R. B., kuris po medikų apžiūros grąžintas į laikino sulaikymo patalpą.

Smurtas

Balandžio 26 d. 20-metė Čižiškių k. (Ceikinių sen.) gyventoja D. P. pareiškė, kad apie 23 val. 17-metis E. J. kumščiu trenkė jai į veidą.

Rado mirusius

Balandžio 21 d. Strigailiškio k. esančioje sodyboje rasta mirusi 36-erių Ž. S., o Didžiasalyje namuose miręs 50-metis K. J. Pradėti ikiteisminiai tyrimai mirties priežastims nustatyti.

Balandžio 24 d. Ramutiškės k. (Ceikinių sen.) savo namuose rastas miręs 49-erių M. S. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Balandžio 26 d. rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimais dėl 49-erių R. B. mirties priežasties nustatymo. Jos kūnas rastas Dūkšto sen., 40 m nuo kelio Kaniūkai–Rimšė esančiame upelyje. R. B. gyveno Beržininkų k., ji buvo ieškoma nuo 2013-01-10 d., kaip dingusi be žinios.

Bėglės

Balandžio 21 d., apie 22 val., iš Didžiasalio vaikų globos ir socialinės paramos šeimai centro pranešta, kad pro langą pabėgo trys globotinės. Merginų ieškota visą naktį, jos gyvos ir sveikos rastos tik paryčiais, 6.30 val.

Gaisrai

Balandžio 21 d., apie 19 val., gaisras kilo Gedžiūnėlių k. (Kazitiškio sen.). Čia užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Į gaisrą atskubėję ugniagesiai gelbėtojai namą rado degantį atvira liepsna. Šio gaisro metu  visiškai sudegė namo stogas, apdegė perdanga bei lauko sienos. Nustatyta, kad šis gaisras kilo dėl neatsargaus žmogaus elgesio.

Balandžio 25 d., 11:07 val. pranešta, kad Dūkšto sen., Aukštakalnių k., dega J. N. pirtis (sauna). Atvykę ugniagesiai pastatą rado degantį atvira liepsna. Gaisro metu pirtis sudegė. Išgelbėti keturi šalia esantys pastatai. Vanduo gesinimui buvo vežiojamas 3 km atstumu iš artimiausio vandens telkinio. Gaisro priežastis – krosnių, židinių bei dūmtraukių įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimai

Balandžio 25 d. atvirose teritorijose degė žolė: 14.26 val. ji gesinta Dūkšto sen. Beržininkų k. (išdegė apie 2 ha žolės), apie 12:20 val. Dūkšte, Partizanų g, išdegė 100 arų sausos pernykštės žolės.

Parengė Jonas BALTAKIS

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje